Merkez Parti Çerkezköy'de hareketlendi

Yeni partilerden Merkez Parti Çerkezköy'de İlçe Teşkilatı'nı oluşturdu. İlçe Başkanlığı'na atanan Ercan Akın, Merkez Parti'nin 7 Haziran seçimlerinde önemli bir parti olduğ

SİYASET 22.04.2015 17:22:00 0
Merkez Parti Çerkezköy

Bir yıl kadar önce kurulan Merkez Parti’nin Çerkezköy’de İlçe Başkanlığı’na getirilen Ercan Akın, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını açıkladı. Bir ay önce İlçe Başkanlığı’na atandığını hatırlatan Akın, “Bu bir ay içerisinde yönetim ve teşkilat çalışmalarımızı yapıp tamamladık. Şu an seçim çalışmalarımız büyük bir hızla yürüyor. Bu seçimde yepyeni parti olan Merkez Parti de iddialı. Seçmenin ardık bir alternatifi var.”diye konuştu.

 

BİR AY ÖNCE İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİ VERİLDİ

 

Merkez Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Akın, teşkilatlanma çalışmalarını anlattı. Akın, “Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Abdurrahim Karslı ve Tekirdağ İl Başkanımız  Umay Uncu’nun takdirleri ile bir ay önce İlçe Başkanı olarak Çerkezköy’de görevlendirilmem yapıldı. Çerkezköy İlçe Kurucu Başkanlığı’nı şahsıma uygun görüp tevdi eden Genel Başkanımız Abdurrahim Karslı başta olmak üzere İl Başkanım Umay Uncu’ya teşekkür ediyorum.”dedi.

 

TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARINI TAMAMLADIK

 

Bir ay içerisinde yönetim kurulu üyelerini tamamladığını belirten Ercan Akın, “İlçe yönetimimizi oluşturduk. Yakında arkadaşlarımızla birlikte bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatlarımızı tamamlamak için çalışmalarımız sürüyor. Bütün Türkiye Merkez Parti’yi bir yıldır tanıyordu. Artık Çerkezköy’de de varız diyoruz.”ifadelerini kullandı.

 

MERKEZ PARTİ ADALET İSTİYOR

 

Merkez Partinin temel siyasi çizgisinin adalet üzerine kurulu olduğunu vurgulayan Çerkezköy İlçe Başkanı İlçe Başkanı Ercan Akın, “İnsanlığın merkezinde, sosyal adaletin merkezinde ve hukukun merkezinde olan partimize tüm halkımızı davet ediyorum. Özellikle ülkemizin geleceği için tüm genç kardeşlerimizi hukuk profesörü sayın Genel Başkanımız Abdurrahim Karslı beyefendinin arkasından yürümeye davet ediyorum.”diye konuştu.

 

GENEL BAŞKAN ÇERKEZKÖY’E GELECEK

 

Genel Başkan Abdurrahim Karslı’nın önümüzdeki günlerde Merkez Parti İlçe Başkanlığı’nın açılışına katılmak için Çerkezköy’e geleceğini belirten Ercan Akın, “Genel Başkanımızda açılışımız için Çerkezköy’e gelecek. Önümüzdeki günlerde Tekirdağ Milletvekili Adaylarımızla birlikte çok yoğun ilçe programlarımız olacak. Bütün çalışmalarımızda Çerkezköylü hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz. Seçimlerde de tüm partiler gibi bizde oy isteyeceğiz. Bu seçimlerde artık bir alternatif var. Merkez Partisi halkımıza alternatif sunuyor.”ifadelerini kullandı.

 

Yeni ilçe başkanı Ercan Akın, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Numara 8. Kat 2’de bulunan Merkezk Parti İlçe Başkanlığı’na tüm Çerkezköylüleri davet ederek sözlerini tamamladı.

 

Haber / Abdulhamit ALBEZ