İmam Hatip öğrencileri Kutlu Doğum'u kutladı

Kutlu Doğum Haftası kutlama programları Çerkezköy'de çeşitli etkinliklerde devam ediyor. İlçe Halk Eğitimi Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte de Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu ?

GÜNDEM 21.04.2015 19:10:00 0
İmam Hatip öğrencileri Kutlu Doğum

Program, İmam Hatip Ortaokulu Öğretmenlerinden Şükrü Koç’un teşekkür konuşması ile başladı. Etkinlikte ilk olarak İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan İlahi Korosu sahne aldı. Koronun seslendirdiği birbirinden güzel ilahiler katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Program daha sonra Hilmi Üstündağ ve Rümeysa Demir isimli öğrencilerin okuduğu Naat ile devam etti. Öğrencilerin okuduğu Naat, salonda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

 

ORATORYO BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 

Program, İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ‘Kadına Şiddete Hayır’ temalı oratoryo gösterisi ile devam etti. Hz. Muhammed (S.A.V.)’in kadına verdiği değerin konu alındığı oratoryo gösterisi katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

 

ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERİLDİ

 

Hz. Muhammed (S.A.V.)’in bin 400 yıl önce dünyayı şereflendirdiğini belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Kutlu doğum haftası dolayısıyla buradayız. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin dünyaya gelişini coşku ile kutluyoruz” dedi ve etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası programına İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy OSB Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ