Üzgün'den Marmara Haber'e ziyaret

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili 6.sıra adayı Ahmet Üzgün, Marmara Haber'i ziyaret etti. Üzgün'e Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve

GÜNDEM 21.04.2015 19:09:00 0
Üzgün

Üzgün ve beraberindeki  Ak Partilileri gazetemiz İmtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş ve gazete çalışanları karşıladı.

 

SİYASİLER SORUMLULUK ALMAK İÇİN SAHAYA İNDİ

 

Ziyarette gazete olarak tarafsızlık ilkesi doğrultusunda tüm siyasi partilere eşit olarak yaklaştıklarını belirten Kardeş, “Siyasiler sorumluluk almak için sahaya inmiş olan insanlardır. Sizlerde sorumluluk bilinci içinde olduğunuzu biliyoruz ve halkın beklentilerine merhem olmak için seçildiğinizde mecliste gereğini yapacaksınız. Bölge milletvekillerimizden bu güne kadar bölgemiz için hiçbir çarpıcı fikir ürettiklerini görmedik.10 yıl önce söylenenlerle bu seçim döneminde de söylenenler aynı olduğunu görüyoruz.Dünya devamlı değişiyor.Günün koşullarına uygun hizmet anlayışı ile hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz.”dedi.

 

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPARSA SORUN KALMAZ

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’de, “Bizleri bu gün misafir ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Herkes üzerine düşeni yaparsa sorun kalmaz.İşler rayında gider.Bu dönem çok önemli.İlk Meclisin aldığı kararlar ile bu 25. Dönem Milletvekili seçimlerinde alınacak karar o kadar önemli olduğunu düşünüyorum.Bu süreçte temennimiz her hangi bir tahrik olaylarının yaşanmaması ve bunlara yer vermeden güzel bir seçim geçirmemiz olacak.”dedi.

 

ÇIKACAK ARKADAŞLARIMIZIN GÜÇLÜ ÇIKMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Ak Parti Tekirdağ 6. Sıra adayı Ahmet Üzgün de, “Büyüklerimiz bize 6. sıra adaylığını verdi. 33 aday adayı içinden 6.sırada yer almam beni çok heyecanlandı. Bu benim için büyük bir başarıdır. Bu güne kadar AK Parti’den Çerkezköy’den bir milletvekili çıkaramadık. Ama bu defa çıkaracağız. Bizler çıkamayacağımızı biliyoruz ancak çıkacak arkadaşlarımızın güçlü çıksın diyoruz.”ifadelerini kullandı.

 

Haber/Seyit SÜREN