Salihoğlu'ndan engellilere ziyaret

Valilik İnternet Sitesi'nde cep telefonunu yayınlayarak tüm Tekirdağlılara açan yeni Vali Enver Salihoğlu, bu telefondan kendisine ulaşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Ã??

GÜNDEM 8.04.2015 16:46:00 0
Salihoğlu

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, ilçe ziyaretlerine başladı. Üç hafta önce göreve başlayan Vali Enver Salioğlu, ‘Hoş geldin’ ziyaretlerinden fırsat buldukça Tekirdağ’ın ilçelerini dolaşarak, resmi ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. Bu kapsamda önceki gün Çerkezköy’e gelen Vali Salioğlu, bir dizi ziyarette bulundu. Vali Salihoğlu ziyaretlerinden birini de Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne yaptı.

 

SAKATLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

 

Türkiye Sakatlar Derneği’ni ziyaret eden Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nu burada Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri karşıladı. Dernek binasını dolaşan Vali Salioğlu, hemen herkes gibi Dernek Binası’nı çok beğendiğini söyledi. Ziyaretinden dolayı Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu’na teşekkür eden Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya ise, “Sayın Valimiz telefonunu valiliğin sitesine koyması üzerine bende geçtiğimiz günlerde kendisini aradım. Çerkezköy’e geldiklerinde derneğimize de ziyaret ettiklerinde onur duyacağımızı söyledik. Ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk.” dedi.

 

BÖYLE BİR BİNA GÖRMEDİM!

 

Ziyaret sırasında dernek binasıyla ilgili görüşlerini açıklayan Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu, görev yaptığı illerde böyle bir modern dernek binası ile karşılaşmadığını söyledi. Dernek binasının diğer derneklere örnek olacağını kaydeden Salioğlu, bu binayı Çerkezköy’e kazandıran herkese teşekkür etti. Ziyaretin sonunda dernek üyeleri ile toplu fotoğraf çektiren Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni tekrar ziyaret edeceği sözünü de verdi.

 

Gökhan TEKER