Korkmaz'dan derbi sitemi!

Hafta sonunda Çerkezköy derbisinde 1911 Çerkezköyspor ile karşılaşan Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, eksiklerine rağmen karşılaşmadan bir puanla ayrıldıklarını söylerken, tribÃ?

SPOR 8.04.2015 16:25:00 0
Korkmaz

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet  Korkmaz hafta sonu oynadıkları 1911 Çerkezköyspor derbisini değerlendirdi. Korkmaz, tribün desteğini görememekten yakındı.

 

İLK KEZ KENDİ SAHAMIZDA DEPLASMANDA OYNADIK

 

Dün kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, hafta sonunda oynadıkları 1911 Çerkezköyspor maçında kendilerini desteklemeyen taraftara sitem etti.  Geçtiğimiz hafta sonunda derbi maçında 1911 Çerkezköyspor ile karşı karşıya geldiklerini hatırlatan Başkan Ahmet Korkmaz, “5 yıllık dönemimde ilk kez kendi sahamızda deplasman tarafında olduk. Derbi gayet güzel bir karşılaşma oldu. İki takım açısından centilmence geçti. Kulüp yöneticileri sahada ki oyuncular kötü bir duruma elvermeden gayet güzel bir dostça maç oldu.”ifadelerini kullandı.

 

GÖNÜL İSTERDİKİ BOL GOL OLSUN

 

Karşılaşmada gol olmamasına değinen Başkan Korkmaz, “Gönül isterdi bol gollü müsabaka olsun. Ama ligin ilk devresinde olduğu gibi karşılaşmadan gol çıkmadı. Maç boyunca iyi bir oyun ortaya koyan oyuncu kardeşlerimizi kutluyorum. Özellikle alt yapımızdan yetişen beş oyuncumuzu ilk onbirde oynattık. Takımımızın yarısı gençlerden oluşuyor. Hepsi üzerine düşen görevi layıkı ile yerine getirdi.” dedi.

 

GOLÜN NET OLDUĞUNU İFADE ETMEK İSTİYORUZ

 

Futbolcularından kırmızı kart cezalısı olan Engin ve sakat olan Emre’nin bu maçta eksikliğini hissettiklerinin altını çizen Başkan Korkmaz, “Genç arkadaşlarımız ağabeylerini aratmadılar ve ellerinden gelen çabayı gösterdiler. Maçta karşılıklı pozisyonlar oldu. Özellikle Muharrem ile yakaladığımız net pozisyonu değerlendiremedik. Ayrıca karşılaşma Muharrem ile bulduğumuz ve ofsayt olarak iptal edilen golümüz oldu. Ben ve tribünde maçı izleyen arkadaşlarımız golün net olduğunu ifade etmek istiyoruz. Ufuk’un çift sarı karttan atılması ile kalan dakikaları on kişi oynadık. Ona rağmen yine üstün oynayan taraf biz olduk. Gol bulmak için elimizden geleni yaptık. Ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik.”ifadelerini kullandı.

 

BU HAFTA HÜKMEN GALİBİZ

 

Bu hafta sonunda oynayacakları Karadeniz Gençlikspor karşılaşmasını hükmen 3-0 galibiyet ile kapatmış olacaklarını hatırlatan Başkan Korkmaz, “Ligin son hafta karşılaşmasında ise deplasmanda lig lideri Çorluspor 1947’ye konuk olacak. Bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp ligi galibiyet ile tamamlamak istiyoruz. Pazartesi günü top başı yapacağız ve deplasman hazırlıklarına başlayacağız. Kimsenin şampiyonluğu bizi ilgilendirmiyor. Bütün maçlara final havasında çıkıyoruz. Ligi de en iyi yerde bitirmek için mücadelemizi ortaya koyacağız.”dedi.

 

TEKİRDAĞSPOR’U KUTLUYORUZ

 

Açıklamalarının sonunda 3’ncı Lig’e çıkan Tekirdağspor’u kutlayan Başkan Korkmaz, şunları kaydetti: “Tekirdağspor’a Pazar gün ki karşılaşmada destek vermek için karşılaşmayı cumartesi günü oynadık. Kocaelispor’u zorlu karşılaşmanın ardından mağlup ederek taraftarı önünde şampiyonluğu ilan eden Tekirdağspor’u kutluyoruz. Bu şampiyonluğa onlar kadar sevindik ve mutluluklarını paylaştık. İnşallah önümüzdeki sezonda 3.Ligde başarılı bir grafik çizip ikinci lige çıkarlar. Trakya takımlarının başarıları her zaman bizleri mutlu eder. Bu başarılar arkadan gelen takımların önünü açar. İnşallah Çerkezköyspor olarak önümüzdeki sezonlarda bizde aynı mutlulukları yaşamayı temenni ediyoruz.” dedi.

 

Abdulhamit ALBEZ