Başkan Eşkinat Dost Eli oldu yemek dağıttı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi'nde hazırlanan ve ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar bırakılan yemekleri bizzat kendi elleri ile teslim etti.

GÜNDEM 6.04.2015 15:01:00 0
Başkan Eşkinat  Dost Eli oldu yemek dağıttı

Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi’ne gelen Belediye Başkanı Eşkinat, aşevinin faaliyetlerini yerinde incelerken ihtiyaç sahibi vatandaşların yemeklerini hazırlanış aşamasından teslimata kadar takip etti. Yapılan araştırmalar sonucu evinde sıcak yemek yeme imkanı bulunmayan vatandaşları tespit eden Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin yüzlerce kişi için her gün 4 çeşit yemek hazırlayıp dağıtım yaptığı Aşevi’nde incelemelerde bulunan Eşkinat, etli kuru fasülye, pirinç pilavı, cacık ve tatlı’dan oluşan günlük menünün dağıtımını kendisi yaptı. Daha önceden belirlenen adreslere dağıtım ekibiyle birlikte giden Eşkinat yemekleri kendisi teslim ederken vatandaşlarla sohbet etti.

 

HERGÜN 4 ÇEŞİT YEMEK

 

Başkan Eşkinat yemek dağıtımına katılarak, yemeklerin lezzeti ve miktarı hakkında vatandaşlardan görüşlerini aldı. Hizmetten duyulan memnuniyetini dile getiren vatandaşları dinleyen Başkan Eşkinat, “Şu anda Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi açılalı sadece bir ay oldu. Aşevimiz daha çok yeni olmasına rağmen her gün evinde sıcak yemek yapma imkanı bulunmayan onlarca aileye 4 çeşit yemek dağıtımı yapıyor. Usta aşçılarımız tarafından hazırlanan gıda mühendislerimiz tarafından da kontrolü yapılan yemeklerimiz güler yüzlü personelimiz ile vatandaşlarımızın kapılarına kadar ulaşıyor. Ben de bugün sizleri görerek memnuniyetinizi öğrenmek istedim.” dedi.

 

KİMSE AÇ KALMASIN DİYE UĞRAŞIYORUZ

 

Yemek dağıtımına katılarak yapılan hizmetin vatandaşlar tarafından nasıl karşılandığını bizzat yerinde gören ve bilgilenen Başkan Eşkinat, “Süleymanpaşa’da kimsenin aç kalmaması için uğraşıyoruz. Bu hayali gerçekleştirmek için ilk olarak aşevimizi hizmete soktuk. Şu an da oldukça başarılı işler çıkarıyoruz. Ancak şu an günde 1 kez dağıtım yapabiliyoruz. Ulaşabildiğimiz kişi sayısını arttırıp, günde 3 öğün yemek dağıtımı yapabildiğimiz zaman hayalim gerçek olacak.”dedi.

 

Marmara Haber