6 Nisan'da sahaya ineceğiz!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Fen İşleri Daire Başkanlığı'nda gerçekleştirdiği toplantıda, 2015 yılı yatırım programını masaya yatırdı. Albayrak, 6 Nisan

GÜNDEM 5.04.2015 15:48:00 0
6 Nisan

Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı, Danışmanlar Fatih Ünsal ve Neşat Erdoğan, Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan ve şube müdürlerinin katıldığı toplantıda 2015 yılı içerisinde yapılacak olan çalışmalar masaya yatırıldı. Hava şartlarının iyileşmesi ile birlikte çalışmalara hız vereceklerinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şunları dedi: “Önümüzdeki hafta başından itibaren sahaya inecek durumdayız. ekiplerimiz, teknik altyapımız ve araç gereç ve makine parkımızla birlikte hazırız. Güçlü bir şekilde yol çalışmalarına başlayacağız. Asfalt plentimiz şuan üretime hazır durumda. Köy yollarında da asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Yeni asfalt plenti kurma çalışmalarımız da son aşamada. Maksimum 4 ay içerisinde yeni asfalt plentimiz de devreye girecek. Sadece 2015 yılı için değil önümüzdeki 4 yıllık süreçte gerçekleştireceğimiz yatırımlarımızın da programlamasını yapıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak gerek merkez Süleymanpaşa’da, gerek diğer ilçelerimizde gerekse de köylerimizde yol çalışmalarına başlanacak” dedi.

 

Başkan Albayrak ayrıca Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün’ü de yeni makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Marmara Haber