Kapaklı'da Türk Halk Müziği Korosu kurulacak

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi, bir yandan meslek kursları ile vatandaşların iş bulmalarına katkıda bulunurken, bir yandan da Sosyo-Kültürel kurslarla bölge halkının boş zamanlarını keyifli bir şekilde geÃ

GÜNDEM 1.04.2015 19:10:00 0
Kapaklı

İşçi nüfusunun yoğun olduğu Kapaklı’da sosyalleşme imkanı bulamayan vatandaşların imdadına Halk Eğitimi Merkezi yetişiyor. Başta ev hanımları olmak üzere, yoğun iş temposundan bunalan vatandaşlar da Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi’nin açtığı sosyal ve kültürel kurslarda hem boşa geçen zamanlarını verimli kullanabiliyor, hem de keyifli zaman geçiriyorlar. Halk Eğitimi Merkezi’nin bu kapsamda açtığı son kurs ise Türk Halk Müziği Korosu Kursu oldu.

 

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

 

Türk Halk Müziği Korosu Kursu’nun önceki gün açıldığını ifade eden Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman Günel, “Şu ana kadar kursumuza 16 vatandaşımız başvuruda bulundu. Müracaatlar devam ediyor. Salı ve Çarşamba günleri gerçekleştirilecek olan Türk Halk Müziği Korosu Kursumuzda, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müzik Öğretmeni Süleyman Özoğlu ders verecek” dedi.

 

YIL SONUNDA KONSER DÜZENLENECEK

 

Kursiyerlerin Türk Halk Müziği Korosu Kursu’nda keyifli vakit geçireceklerine inandığını kaydeden Kurum Müdürü Osman Günel, “Amacımız Türk Halk Müziği Korosu Kursunu başarıyla bitiren kursiyerlerimizle birlikte yıl sonunda bir konser düzenlemektir” açıklamalarında bulundu.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ