Ergene birinci yılını kutladı

Yerel seçimlerin ardından Ergene Belediye Başkanlığı görevini üstlenerek bir yıllık süreci tamamlayan Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve personeli belediye bünyesinde kutlama etkinliği düzenledi.

GÜNDEM 1.04.2015 18:52:00 0
Ergene birinci yılını kutladı

Çalışma mesaisinin bitimiyle başlayan kutlama programı yaklaşık bir saat sürerken etkinlik Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Ayça Çevikelli, Gökhan Gülkan ve Menderes Yıldız’ın yanı sıra CHP İlçe Teşkilat Başkanı Erdinç İrel, Kadın Kolları Başkanı Emine Turgut, belediye meclis üyeleri ve tüm personelin katılımıyla gerçekleşti.

 

KUTLAMALARI BAŞKAN YARDIMCISI SUNDU

 

Etkinliğin sunuş konuşmasını gerçekleştiren Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, “Belediyemizin kuruluşunun yıl dönümünde hep birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Göreve başlayalı 1 ay oldu yeni bir ilçenin yeni düzenine yeni personeline alışarak hızlı ve yoğun bir tempolu bir programla çalışma hayatıma başladım. Kocaman bir ailenin içerisine dahil olmaktan dolayı  büyük mutluluk duyuyorum. Ancak bu düzen ve yönetimin oluşmasında öncelikli yorulmadan sabırla emek vererek çalışan asıl mimarımız Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve destekçileri sayesinde bir başarılı sonuç elde edildi.”dedi.

 

SLAYT GÖSTERİSİ

 

Ergene Belediye Başkanlığı öncesinde yaşanılan yoğun mücadeleli süreci anlatan slayt gösterisiyle duygusal anlar yaşatılırken gösteri sunuşunun ardından konuşmasını gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’nin Kuruluşu’nun 1 yıl dönümünü yaşamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek şöyle dedi: “Slayt gösterisinin sunuşuyla birlikte  2 yıl öncesine giderek, yaşanan emek ve mücadelenin sonucunda kazanılan zaferin mutluluğunu yaşadım. Biz bu süreç içerisinde başarıyı elde edeceğimize inandık ve güvendik. Kazanmama gibi düşüncemiz hiçbir zaman olmadı. Kadınlarımızın emeğini ve desteğini her koldan hissederek birçok vatandaşımızın da emek vermesiyle bu başarıyı kazandık.”

 

PASTA KESİLDİ

 

Başkan Yüksel’e çiçek takdim edilmesinin ardından pasta kesim törenine geçildi. Pasta kesimini belediye başkan yardımcılarıyla beraber gerçekleştiren Başkan Yüksel, bir yılın bitimiyle birlikte güzel bir yılın başlangıcını yaşadıklarını ifade ederek, birlik beraberlik içinde ergene için zirve yaşanacağını sözlerine ekledi.

 

Marmara Haber