Veliler okul çayında hem tanıştı hem eğlendi

Çerkezköy Fevzi Paşa İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından her yıl düzenlenen 'Birlik, Dayanışma ve Kaynaşma Çay'ına veliler yoğun ilgi gösterdi.

GÜNDEM 30.03.2015 18:50:00 0
 Veliler okul çayında hem tanıştı hem eğlendi

Lemar 1. Düğün Salonu’nda önceki gün 13.00-17.00 saatleri arası gerçekleşen Çay’a Okul Müdürü Hakan Asma, Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan Denizli ve Okul Aile Birliği üyeleri ile öğretmen ve veliler katıldı.

 

 

VELİLER OKULA KATKI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

 

Fevzipaşa İlkokulu Okul-Aile Birliği tarafından düzenlenen ‘Birlik, Dayanışma ve Kaynaşma Çayı’nın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hakan Asma, veliler arasında  kaynaşma ve dayanışmayı artırmak adına bu tür etkinliklerinin gerçekleştirildiğini belirterek, “Çok sevdiğimiz çocuklarımızın kimlerle arkadaşlık yaptıklarını bilmek ve onların aileleriyle tanışmak, bunları yaparken de okul ihtiyaçlarının karşılanması adına bir kısım maddi yarar sağlamak adına her yıl bu etkinliği düzenliyoruz. Okul Aile Birliğimizin bu güzel organizasyonuna katkı sağlayan siz velilerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

OKULUMUZUN İHTİYAÇLARININ KARŞILANMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Fevzipaşa Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan Denizli de konuşmasında,  “Bu yılda velilerimizin okul çayımıza göstermiş oldukları yoğun katılımları nedeniyle tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Bizler veliler olarak çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim almaları için okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamak adına gerçekleştirdiğimiz bu tür programlar yararlı olmaktadır. Buna katkı sağlayan siz velilerimize teşekkür ediyoruz. Bu çayda elde edilen gelirin okulun eğitim ve öğretime daha iyi hazırlamak adına harcandığını da bilmenizi istiyoruz. Bu etkinlikten gelecek olan parayla sınıflarımızdaki eksikliklerin giderilmesine çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

 

Denizli’nin konuşmasının ardından gerçekleşen eğlence programında veliler gönüllerince eğlendi. Ayrıca yapılan çekilişlerle birbirinden güzel hediyeler velilere verildi.

 

Haber/Seyit SÜREN