Tekirdağspor şampiyonluğa koşuyor

Bölgesel Amatör Lig'de bu yıl şampiyonluğu hedefleyen Tekirdağspor, deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor'u 3-1'lik skorla yenerek, haftayı kayıpsız kapattı

SPOR 30.03.2015 18:16:00 0
Tekirdağspor şampiyonluğa koşuyor

Bölgesel Amatör Ligi 11. grup 24. hafta karşılaşmasında şampiyonluğun en önemli adaylarından Tekirdağspor deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

 

5. DAKİKA’DA GOLÜ BULDU

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan Tekirdağspor 5. dakikada golcüsü Birol'un attığı gol ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. Golden sonra ataklarını sürdüren Tekirdağspor önemli pozisyonlardan yararlanamadı, 30. dakikada serbest vuruş sonrası yaşanan pozisyonda Oğuz Yalçın takımına beraberliği getiren golü buldu.

 

İLK YARI BERABERE SONA ERDİ

 

Girdiği gol pozisyonunda sakatlanan Oğuz 32. dakikada yerini Samet Sert'e bıraktı. Oyunun ilk yarısında karşılıklı geliştirilen ataklardan başka gol sesi çıkmadı ve devre 1-1 eşitlikle sona erdi.

 

60. dakikada Mustafa Aydoğdu çıktı, Cihan Öztürk oyuna dahil oldu.

 

65. dakikada sahneye yine Birol çıktı ve takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak skoru 1-2'ye getirdi.

 

GOLLER BİROL’UN AYAĞINDAN GELDİ

 

69. dakikada yine Birol Öztürk hem kendisinin, hem takımının 3. golünü atarak, maçın kırılma anını belirledi. Takımını ve taraftarlarını rahatlatan golünü attı 1-3.

 

Farkın ikiye yükselmesiyle oyun disiplininden uzaklaşan ev sahibi Karadeniz Ereğli Belediyespor karşısında oyunu istediği gibi kontrol eden Tekirdağspor ara ara tehlikeli ataklar geliştirse de skoru değiştirecek golü bulamadı. 4 dakika uzatmanın gösterildiği karşılaşma sonunda Tekirdağspor maçtan 3-1'lik skorla ayrılarak, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

 

Marmara Haber