Kapaklıspor U14 şampiyon oldu

Tekirdağ U-14 Ligi C Grubu'nda mücadele eden Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı Sitespor U-14 Futbol Takımı ile berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etti. Ligin son hafta karşılaşmasında Sitespor U-14 Futbol TakÄ

SPOR 29.03.2015 18:35:00 0
Kapaklıspor U14 şampiyon oldu

Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de oynanan karşılaşmada son haftaya 22 puanla lider giren Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı 16 puanla üçüncü sırada yer alan Sitespor U-14 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi.  Rakibi karşısında ilk dakikalardan itibaren atak bir oyun sergileyen Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı galip gelemedi. Karşılaşmanın ilk yarısında özellikle sol kanattan etkili hücumlar geliştiren Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı arzuladığı golü Kartal ile buldu. Hızlı çıkan Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı’nda topla buluşan Kartal uzaktan mükemmel bir gole imza atarak karşılaşmada takımını öne geçirdi.  Gelen golle rahatlayan rakibi karşısında oyundan düşmeyen Sitespor U-14 Futbol Takımı beraberlik golü için rakip kalede gol aradı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Ferhat ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek skoru eşitledi. Karşılaşmanın da ilk devresinde gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

C GRUBUNUN ŞAMPİYONU OLDU

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde iki takımda oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı karşısında ikinci devre Sitespor U-14 Futbol Takımı daha etkili futbol sergiledi. Orta alanda kıran kırana bir mücadele olan karşılaşmanın ikinci devresinde iki takımda istediği pozisyonları bulmakta güçlük çekti. İkinci yarıda karşılıklı ataklar sonuç vermeyince maç 1-1’lik eşitlik ile sona erdi. Karşılaşmadan bir puan ile ayrılarak puanını 23 yapan Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı averajla C Grubunu şampiyon olarak tamamladı. Karşılaşmanın sonunda sahanın orta alanında şampiyonluklarını kutlayan Kapaklıspor U-14 takımı Şampiyonluk kupalarıyla gazetecilere poz verdi.

 

Ahmet KILAVUZ