Öztürk'den Arat'a hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk yönetim kurulu üyeleriyle birlikte S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısında

GÜNDEM 27.03.2015 19:58:00 0
Öztürk

CHP’DEN TAŞIYICILAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Birol Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger, Yönetim Kurulu üyesi Deniz Okutan ile birlikte dün Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat’a ziyareti etti. Ziyaretten dolayı Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatına teşekkür etti. Toplum ile ilgili güzel hizmetler yaptıklarını kaydeden CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk “Taşımacılık Türkiye’nin en zor işlerinden birisidir. İnşallah yaptığınız kongre sizler için hayırlısı olur” diye konuştu.

KOOPERATİFİN YER SORUNU

Kooperatifin yeriyle ilgili sorunlarını hatırlatan Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat şunları dedi: “Belediye Başkanımız sayesinde sıkıntılarımızı gideceğiz. Bu sorunu giderebilmek için kooperatif olarak maddi ve manevi her şey yapmaya hazırız. Çerkezköy her geçen büyüyor ve göç alıyoruz. Göç esnasında bu sorunlar elbette ki oluşacaktır. Ama bunları gidermek için sivil toplum kuruluşları bir an önce tedbirini alıp, sorun olmadan çözmesinden geçiyor. Otogarın gelmesi ile birlikte bu alanda inanılmaz trafik oluyor. İstanbul’da baca sanayisi 2016’da bitiyor. İstanbul’a ve Avrupa kapılarına yakın olmamız nedeniyle ciddi anlamda fabrikalar geliyor. Bunlar fabrikalar sorunlarını da beraberinde getiriyor. O yüzden bizlerde bu sorunlar oluşmadan nasıl tedbir alınacaksa çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi.

Haber / Gökhan TEKER