Süleymanpaşa'dan fırın denetimi

Süleymanpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü, ilçede faaliyet gösteren simit fırınlarını denetledi.

GÜNDEM 26.03.2015 18:23:00 0
Süleymanpaşa

FIRINLAR DENETLENDİ

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından halkın güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için gıda maddesi imalatı yapan iş yerlerine yönelik rutin olarak yapılan denetimler aralıksız sürdürülüyor. Denetimlerde Ruhsat Denetim ve Zabıta Müdürlüğü çalışanları, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı, yangın söndürme aleti kontrollerinin yanı sıra genel temizlik ve hijyen kuralları, iş yeri ruhsatı kontrolleri yapılıyor. Gıda tüketimi konusunda titiz davranan ve bu konu hakkında denetimlerini sıkı tutan Süleymanpaşa Belediyesi Ruhsat denetim Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü çalışanlarının yaptığı rutin denetimlerin devam edeceği belirtildi.

VATANDAŞLARIMIZ  ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Vatandaşlarımızın sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için iş yerlerine denetimlerimizi rutin olarak yapıyoruz. Özellikle fırın gibi, gıda maddesi üreten ve satan iş yerlerinin denetimlerine ağırlık veriyoruz.” dedi. Ayrıca Ruhsat ve Zabıta ekiplerinin belirli programlar halinde denetimlerine devam edeceğini belirten Eşkinat kurallara uyan iş yerlerine de “Vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Marmara Haber