Başkan Yurdakul ev ev dolaşıp yaşlıları ziyaret etti

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Yaşlılar Haftası'nda ilçedeki yaşlıları ziyaret ederek, gönül aldı. Eşi Seda Yurdakul ile birlikte Malkara merkezde bulunan bazı evlere konuk olan Başkan UlaÅ?

GÜNDEM 24.03.2015 17:25:00 0
Başkan Yurdakul ev ev dolaşıp yaşlıları ziyaret etti

ŞEHİT ANNESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Ziyaret kapsamında Şehit Annesi Şerife Kartal, Şehit Annesi Ulviye Karayel, Esma Masat, Ayşe Özdemir, Emine Karadağ, Lütfiye İsyan ve Fatma Özlem'i evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul çeşitli hediye ve çiçekle gitti.

BİZİM TARİHİ ÇINARLARIMIZSINIZ

Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Nevin Geçkin ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelinin de yer aldığı ziyarette yaşlı vatandaşlarla sohbet ederek ihtiyaçlarını, isteklerini, hal ve hatırlarını soran Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Sizler bizim tarihi çınarlarımızsınız. Sizlerin hayat tecrübeleri de bizler için çok önemli. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk söylemiş olduğu ‘Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin kıstasıdır' sözünde yaşlılara vermemiz gereken değeri açıkça ifade etmiştir. Saygı, sevgi ve hoşgörü sizlere olan bir minnet borcumuzdur” dedi.

ÇOK SEVİNDİK

Yılların getirmiş olduğu tecrübeleri ve anılarını Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile paylaşan yaşlı vatandaşlar, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un kendilerini ziyaret için yanlarına geleceğini duyduklarında ise çok sevindiklerini söylediler. Kendilerini unutmayıp büyük bir vefa örneği göstererek evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a bu davranışı nedeniyle duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Marmara Haber