Karakoç Tekirdağ'dan seslendi

MHP'den İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Erdem Karakoç, Tekirdağ'da partilileriyle bir araya geldi. Toplantıda MHP'lilere seslenen Karakoç, "Kavgamız bellidir. Kavgamız Türkiye'

GÜNDEM 23.03.2015 18:35:00 0
Karakoç Tekirdağ

AKBULUT’UN ÖZAL’A YAPTIĞINI YAPACAK

İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Erdem Karakoç, hafta sonu Tekirdağ’da MHP’lilerle buluştu. Partilileri'ne iç meseleleri bırakıp dışa dönmek gerektiğini söyleyen Karakoç, “Kavgamız bellidir. Kavgamız Türkiye’nin başındaki adamdır. Kavgamız 3-5 ay önce ‘namusum şerefim üzerine ant içerim’ deyip yemin edip bugün açıkça taraf olan adamadır. Bugün Ahmet Davutoğlu’nun geldiği çizgi, bir gaflet çizgisi. Türkiye’nin başındaki adam sınırlandırılmazsa bu başka bir çatışmanın önünü açacak. Davutoğlu yapmasa bile Bülent Arınç’ın şahsında bu iktidar partisi Yıldırım Akbulut’un Turgut Özal’a yaptığının aynısını yapacak” dedi.

 

 

EN BÜYÜK GÜÇ KAYNAĞIMIZ ARAMIZDAKİ DAYANIŞMA OLACAK

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Karakoç, “Bizim en büyük güç kaynağımız kendi aramızdaki dayanışma olacak. Hiçbir şey bizim dayanışmamızı zaafa uğratmamalı. Adaletli ön elemenin olduğu her yerde ben kendimi millete anlatmakta zorlanmam ve Allah’ın izni ile kendimi ezdirmem. Üst makamların belirlemesine yönelik bir tavır olursa da ‘teşkilatımın kararı böyle olmuştur’ derim. Tabanın değerlendirmesi olursa iddialıyım. Seçkinler meclisinde nerdeyim bilemem ama millet meclisinde en tepede konuşurum.”ifadelerini kullandı.

HALK KURTULMAK İÇİN CUMHURBAŞKANI YAPTI

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanın her karış toprağı şehit kanları ile ıslanmadıkça terk edilemez” sözünü de hatırlatan Erdem Karakoç “Şimdi de vatanın her karış toprağı alın terimizle, emeğimizle sulanmadan sonuç alınamaz. Alın terimizi, emeğimizi ortaya koyacağız” dedi. Halkın Recep Tayyip Erdoğan’dan kurtulmak için onu yüzde 52 oyla Cumhurbaşkanı seçtiğini ileri süren Karakoç “Millet bundan kurtuldu. Ama bu uyanıklık yaptı. Özal’ın durumuna düşmemek için Çankaya yerine kaçak saraya sığındı. Orada da cumhurbaşkanlığı yapıyor, başbakanlık yapıyor, bakanlık yapıyor. Görevi gereği yapması gerekenlerin dışlında her işi yapıyor. Bir de siyaset yapıyor. Aylar önce yaptığı yemine bağlı kalmadan ‘namusun şerefim üzerine tarafsız kalacağım’ diye yemin eden adam bugün başka bir şey yapıyor”dedi.

Önceki akşam düzenlenen toplantıya MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, İl Eski Başkanı Avukat Mustafa Yüce, MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları ve partililer katıldı.

Haber / Ahmet Kılavuz