Gülerçin'in 18 Mart etkinliğin ilgi gördü

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji'nin önceki akşam Okul Konferans Salonu'nda gerçekleştirdiği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma etkinliği büyük ilgi gördü.

GÜNDEM 19.03.2015 18:47:00 0
Gülerçin

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gülerçin Okul Müdürü Süleyman Sezgin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ardından Okul Müdür Yardımcısı Ömer Kürklü Çanakkale Şehitleri’ne adlı şiir okudu. Sonra  9/A sınıfı öğrencileri 100. Yıl anısına Çanakkale adlı orotorya gösterisi sundu. Ardından 7/A sınıf öğrencisi Elif Eylül Adalı da bir Çanakkale şiiri okudu.

 

 

 KINALI KUZULAR DUYGULU ANLAR YAŞATTI

Şiirlerin okunması sonrasında Gülerçin Koleji 9/A sınıfı öğrencilerinin rol aldığı ve başarıyla sahnelediği Çanakkale Oyunu izleyenleri duygulandırdı. Oyunda rol alan öğrencilerin rollerini başarıyla sergilemesi ilgi topladı. Oyunu izleyen bazı veliler gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Tiyatro oyunun ardından Çanakkale ile ilgili video gösteriminde bulunuldu. Program 9/A sınıf öğrencisi Sude Tezeroğulları Çanakkale destanı şiir okuması ile sürdü. 6/A sınıf öğrencilerinin drama gösterisi de beğeniyle izlendi. Etkinlik koronun mini konseri ile sona erdi.

Haber/Seyit SÜREN