ÇYDD'den Kaymakam Kubilay'a ziyaret

ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanlığı'na yeniden seçilen Selda Karacalar, Kaymakam Metin Kubilay'ı ziyaret etti. Kaymakam Kubilay, "Ortak paydamız Çerkezköy'ün çok daha iyi yerlere gelmes

GÜNDEM 18.03.2015 19:50:00 0
ÇYDD

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Kaymakam Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Metin Kubilay Çerkezköy olarak her alanda önceliklerinin eğitim olduğunu vurgulayarak, ilçede yaşayanların ortak paydasının da Çerkezköy’ün çok daha iyi yerlere gelmesi olduğunu söyledi.

NEZAKET ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan Genel Kurulda tekrar Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanlığı’na seçilen Selda Karacalar ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunu ve aynı zamanda yeni yönetim kurulu üyelerini de tanıtmak istediklerini söyledi. Karacalar, “Bu günkü ziyaretimizi yeni yönetim kurulumuzu sizlere tanıtmak ve çalışmalarımız hakkında bilgi sunmak için yaptık. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi olarak bu güne kadar bir çok iyi çalışmalar yaptık ve de yapmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızla İlçemizin Sosyal ve Kültürel kalkınmasına katkı sağlıyoruz.”dedi.

 

 

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZE BURS VERİYORUZ

ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar konuşmasında öğrencilere yönelik yaptıkları çalışmalara da değinerek, “ÇYDD olarak ilçemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize eğitimleri için burs veriyoruz. Eğitim amaçlı bir kuruluş olduğumuz için eğitim konusunda da oldukça hassas bir kuruluşuz. Bu konuda da elimizden geleni yapıyoruz. Amacımız Çerkezköy’ün eğitimde de çok daha iyi yerlere gelmesidir ve tüm çabamız bundandır. Bu konuda da siz Kaymakamımızdan destek bekliyoruz. Bizden sonraki kuşakların eğitim sorunu yaşamamaları yönündeki çalışmalarımızda hızla devam ediyor.”diye konuştu.

ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM

Kaymakam Metin Kubilay ise konuşmasında, “Öncelikle sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. Kaymakamlık olarak bizim de önceliğimiz eğitimdir.” dedi. Kubilay sözlerini şöyle sürdürdü: “Çerkezköy’ün ve çocuklarımızın geleceği bizim için önemli. Kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarımız birlik ve beraberlik içinde yarınlarımız olan çocuklarımızı ön plana çıkarmak için çalışmalıyız. Çerkezköy yalnız bir sanayi kenti değil. Aynı zamanda bir eğitim merkezi de olmalı ve bunu da hep beraber birliktelik içinde yapmalıyız. İlçemiz adına yaptığınız çalışmalara da teşekkür ediyorum. Çerkezköy’de bulunmaktan ve görev yapmaktan da son derece mutluyuz. İlçemize değişik yerlerden gelmiş olsakta ortak paydamız Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi konusunda çaba harcamalıyız. Eğitim konusunda da sivil toplum kuruluşlarımızın da desteklerini bekliyoruz.”

Haber/Seyit SÜREN