Ak Parti gazilerin gönlünü aldı

18 Mart Çanakkale Zaferi öncesinde gazilere ziyaretler arttı. AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öğe de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muharip Gaziler Çerkezköy Temsilciliğini

GÜNDEM 16.03.2015 20:01:00 0
Ak Parti gazilerin gönlünü aldı

Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Hem teşkilat olarak hem de arkadaşlar olarak sizlere her zaman minnettarız. Gaziler Derneğinin aktif olduğunu ve bu aktifliği de takdir ediyoruz. Gazilerimiz bizler için çok önemli olduğu kadar da değerlidir.” dedi. Çanakkale Savaşları’ndan bahseden Öğe şöyle devam etti: “Çanakkale savaşında silah altında 2.5 milyon Türk alınmıştır. Bu savaşa giden Türklerden yüzde 20’si yani 300 bini evlerine dönmüştür. Kimisi şehit, kimisi hastalık, açlıktan hayatını kaybetmiş. Ya da esir düşmüş evine dönememiştir. Çanakkale’de bu mücadeleyi veren atalarımıza minnettarız.” dedi.

MUHARİP GAZİLER OLARAK UNUTULDUĞUMUZU HİSSEDİYORUZ

Muharip Gaziler Çerkezköy Temsilciliği Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan’da Öğe ve beraberindekilere teşekkür ederek, “Ülkemizde bugün gazisi ya da şehidi olmayan çok az aile var. Biz muharip gaziler olarak unutulduğumuzu hissediyoruz. Bu konu ile alakalı iktidar partisi vekillerini, muhalefet vekillerine hep bahsettik. Muharip Gaziler olarak da her partiye eşit seviyede kaldık. Tek isteğimiz Muharip Gazilerin ülkemizde unutulmamasıdır” dedi. Yarlıgan’ın açıklamalarının ardından Başkan Abdullah Öğe bir kez daha açıklama yaparak, AK Parti olarak Muharip Gaziler için ne gerekiyorsa yapacaklarını ve şimdiye kadar da Muharip Gazileri hiç unutmadıklarını söyledi.

Haber / Menşure KARDEŞ