TIR parkına operasyon

Son zamanlarda Suriyeli göçmenler başta olmak üzere hırsızlarla gündeme gelen Çerkezköy TIR Parkı'na polis operasyon düzenledi

GÜNDEM 16.03.2015 19:51:00 0
TIR parkına operasyon

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Çerkezköy TIR Parkı’nda son olarak gerçekleşen hırsızlık olayının ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü düğmeye bastı. Çerkezköy Emniyeti hırsızları yakalamak için TIR Parkı’nda pusuya yattı!

HIRSIZLARA PUSU ATILDI

Geçtiğimiz hafta içerisinde Çerkezköy’deki TIR Parkındaki B 57 JAL plakalı TIR’ın dorsesinden kimyasal plastik ham maddelerini çalarak kayıplara karışan şahıslar polisin başarılı operasyonu ile yakalandı. Sürücülüğünü Moldovalı Tudor Buzu’nun yaptığı araçta meydana gelen hırsızlık olayının ardından kayıplara karışan şahısları yakalamak için Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri çalışma başlattı. Kamera kayıtlarından harekete geçen ekipler TIR parkında her gece pusuya yattı. Şahıslardan iki kişinin önceki gece saat 02.00 sıralarında TIR parkında dorseleri kurcalığını, diğer iki kişinin ise gözcülük yaptığını gören asayiş büro ekipleri operasyon için düğmeye bastı.

DÖRT KİŞİ YAKALANDI

Operasyon kapsamında hırsızlık olayına karıştığı düşünülen şahıslardan Y.A ve Ö.A olay yerinde yakalanırken, polisleri görünce paniğe kapılan M.T ve Suriye uyruklu M.A ise uzun bir kovalamacının ardından yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Dört şahıs ifadeleri alındıktan sonra Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldı. Zanlıların serbest bırakıldığı öğrenildi.