Zincirleme kaza: 3'ü ağır 9 yaralı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Yaralılardan üçünün durumunun ağır olduğu öğrenildi

GÜNDEM 12.03.2015 19:34:00 0
Zincirleme kaza: 3

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana gelen 3 araçlı zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 5 ayrı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralananların 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Kaza, dün saat 10.30 sıralarında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde 47. Cadde ile 5. Cadde’nin kesiştiği noktada meydana geldi. İddiaya göre 4. Cadde üzerinde seyir halinde olan 59 UJ 154 plakalı otomobil ile 5. Cadde üzerinde seyir halinde olan 34 DV 0600 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan 34 DV 0600 plakalı otomobil, önce karşıdan gelen 59 TE 804 plakalı servis aracına, daha sonra da bölgede bulunan bir fabrikanın duvarına çarptı.

 

 

9 KİŞİ YARALANDI

Kaza sonucu 34 DV 0600 plakalı otomobilde bulunan Murat Ketir, Murat Çelik, Anıl Alağaz, Oğuz Aras ve Ömür Çilat; 59 UJ 154 plakalı otomobilde bulunan Erdi Soyer, İbrahim Solmaz ve Cenk Denizbaş ile 59 TE 804 plakalı servis aracının şoförü Kemal Özkan olmak üzere toplam 9 kişi yaralandı.

 

 

YARALILAR 5 FARKLI AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılara ilk müdahale, çevredekilerin haber vermesi ile kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından 5 farklı ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza mahallinde geniş güvenlik önlemleri alan Çerkezköy polisi, trafik akışının güvenli bir şekilde devam etmesi için çalıştı.

 

 

ARAÇLAR ÇEKİCİ İLE YOLDAN KALDIRILDI

Kaza nedeniyle araç ve cam parçaları ile kaplanan yol, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince temizlendi. Kazaya karışan araçların çekici vasıtası ile yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Hastane yetkilileri, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ