Eşkinat gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

GÜNDEM 11.03.2015 18:28:00 0
Eşkinat gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi

Yeniköy Mahallesi’nde bulunan kadın girişimci Gülseren Gürkanlar’a ait Otantik Kır Kahvaltı Salonu’nda gerçekleşen kahvaltıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Cihat Akçakaya, Anadolu Ajansı Tekirdağ temsilciliğinden Yavuz Karaduman, Doğan Haber Ajansı Tekirdağ temsilciliğinden Ruhan Yalçın, İhlas Haber Ajansı Tekirdağ temsilciliğinden Serhat Yeşilipek, TRT Tekirdağ temsilciliğinden Yakup Güler, Tekirdağ Şafak Gazetesi’nden Merve Küçük, Avrupa Gazetesi’nden Tuncar Ünsal, Habertrak Gazetesi’nden Ferhat Akgün, Olay Aktif Gazetesi’nden Bahadır Yavaş,  Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi’nden Ersin Bilmeç, 0282 Tekirdağ Gazetesi’nden Aynur Güler ve Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli katıldı.

GAZETECİLERLE BİRLİKTE YENİ MAHALLE SAKİNLERİ’NİN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

Yaklaşık 3 saat süren kahvaltılı basın toplantısında basın mensupları Başkan Eşkinat’a çalışmalarıyla ilgili sorularda yöneltti. Göreve başladığı günden beri gerçekleştirilen projeleri de basın mensupları ile paylaşan Eşkinat, önümüzdeki günlerde Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilecek projeler hakkında da basın mensuplarını bilgilendirdi.

Toplantı sonrasında basın mensupları ile yeni mahalleleri de dolaşan Eşkinat, kahvehaneleri gezerek mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi. Genel durum hakkında vatandaşları bilgilendiren Eşkinat basın mensupları ile de yeni mahallelerde yapacağı çalışmaları değerlendirdi.

Marmara Haber