Anne ve kızı Edirne'de toprağa verildi

İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Çiğdem Kaçar ve kızı Tuana Kaçar, memleketi Edirne'de toprağa verildi.

GÜNDEM 11.03.2015 18:26:00 0
Anne ve kızı Edirne

Kaza, geçtiğimiz gün sabah saat 05.30 sıralarında TEM Otoyolu Edirne istikameti İSTOÇ mevkii Güneşli Bağcılar yol ayrımında meydana gelmişti. İstanbul’da polis memuru olarak görev yapan Özgür Kaçar yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarpma sonrası meydana gelen kazada sürücünün eşi Çiğdem Kaçar (33) ile kızı Tuana Kaçar (8) olay yerinde hayatını kaybetmiş, baba Özgür Kaçar ile oğlu Göktuğ Kaçar ise hafif şekilde yaralanmıştı.

ANNE VE KIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kaçar ailesinin, Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kırcasalih beldesinde bulunan baba evinde cenaze töreni düzenlendi. Acılı baba Özgür Kaçar, evin girişinde taziyeleri kabul etti. Meydana gelen kaza yaralanan baba Özgür Kaçar, ayakta durmakta güçlük çekti. Anne Çiğdem Kaçar ve kızı Tuana Kaçar’ın cenazeleri baba evinden çıkarılırken aile yakınları ve dostları gözyaşlarına hakim olamadı.

Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız da cenaze törenine gelerek, Kaçar ailesini yalnız bırakmadı. Baba evinde yapılan duaların ardından Çiğdem Kaçar ve kızı Tuana Kaçar cenazeleri, Kırcasalih Belediyesi’ne ait cenaze araçlarıyla belde mezarlığına götürüldü. Kılınan cenaze namazının ardından anne ve kızı toprağa verildi.