Ak Partililer mülakat oldu

AK Parti'den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan 33 isim Pazar günü AK Parti genel Merkezi'nde mülakata çağırıldığı öğrenildi.

GÜNDEM 9.03.2015 19:01:00 0
Ak Partililer mülakat oldu

Pazar günü yapılan seçimlerle CHP’de Milletvekili Aday Adayları adaylık yolunda önemli bir adım atarken, AK Parti’de de artık sona doğru gelindi. Ak Parti haziran ayında yapılacak seçimler öncesinde milletvekili adaylarını belirlemek için mülakatlara başladı. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları da Pazar günü Ankara’da mülakata katıldı.

Tekirdağ Aday Adaylarını mülakata alan komisyonun başkanlığını Nüsret Hotan’ın üstlendiği bildirildi. Komisyonda ise Hayati Yazıcı, Ahmet Demircan ve Abdurrahim Boynukalın yer aldı.

MÜLAKATLAR 15 MART’A KADAR SÜRECEK

Ak Parti’nin, Türkiye genelinde 6 - 15 Mart tarihleri arasında aday adaylarının mülakatlarını gerçekleştireceği belirtildi. Yapılan mülakatla, aday belirleme sürecinin ilk aşaması tamamlandı. Bundan sonraki süreçte alt komisyonun çalışmalarını tamamlamasının ardından aday adayları arasından bazı elemeler yapılacağı belirtildi. Kalan aday adaylarının orta komisyon tarafından değerlendirilmesinin ardından son olarak da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığındaki üst komisyon tarafından ilin milletvekili sayısının 2 katı yani Tekirdağ için 12 kişinin değerlendirmesi yapılacak. Bu çalışmaların 7 Nisana kadar tamamlanması bekleniyor.

Haber / Gökhan TEKER