Vali Yerlikaya Tekirdağ'a veda etti

Son yayımlanan Valililer Kararnamesi ile Gaziantep Valiliği'ne atanan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, önceki akşam verdiği resepsiyonla Tekirdağ'a veda etti

GÜNDEM 3.03.2015 17:51:00 0
Vali Yerlikaya Tekirdağ

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, yeni görev yeri Gaziantep Valiliği’ne gitmeden önce Tekirdağ’da verdiği bir resepsiyonla il genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasiler, STK temsilcileri ve çalışma arkadaşlarına veda etti.

VALİ YERLİKAYA VEDA RESEPSİYONU VERDİ

2012 yılında Tekirdağ’a atanan Vali Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı’nın geçtiğimiz ay içerisinde yayımladığı Valiler Kararnamesi ile Gaziantep Valiliği’ne atanmıştı. Vali Yerlikaya, Tekirdağ’dan ayrılmadan önce veda ziyaretlerinde bulunurken, önceki akşam da verdiği bir resepsiyonla genel bir veda programı gerçekleştirdi. Namık Kemal Üniversitesi Piramit Salonu’nda gerçekleştirilen Resepsiyona vali yardımcıları, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanları, siyasiyeler, askeri ve mülki bürokratlar, eski İl Genel Meclis üyeleri, STK temsilcileri katıldı.

TEKİRDAĞLILAR ADINA ALBAYRAK TEŞEKKÜR ETTİ

Veda resepsiyonunda bir konuşma yapan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep’e gitmeden önce son kez Tekirdağlılar’a konuştu. Vali Yerlikaya, Tekirdağ'da görev yaptığı süre boyunca Tekirdağ'a hizmet etme yolunda kendisi ile uyum içerisinde çalışan tüm idarecilere teşekkür etti. Konuşmasında Tekirdağ'ın çok daha iyi yerlere geleceğini dile getiren Vali Ali Yerlikaya, gecede tüm davetlilerle yakından ilgilendi. Veda resepsiyonuna eşi Gülseren Albayrak ile birlikte katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’da Vali Yerlikaya’ya Tekirdağ’a verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür ederken, yeni görev yerinde de başarılar dileğinde bulundu.

Marmara Haber