Anadolu Gençlik Derneği Erbakan için mevlid okuttu

Anadolu Gençlik Derneği Çerkezköy Temsilciliği Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan için ölüm yıldönümünde Osmanlı Camii'nde mevlid-i şerif okuttu.

GÜNDEM 2.03.2015 19:44:00 0
Anadolu Gençlik Derneği Erbakan için mevlid okuttu

MEVLİD OKUTULDU

Türk siyasetinde uzun yıllar yer alan eski Başbakanlardan merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan, ölüm yıldönümünde düzenlenen mevlid-i şerif programı ile anıldı. Anadolu Gençlik Derneği Çrekezköy Temsilciliği Erbakan’ı 4. ölüm yıldönümünde Merkez Osmanlı Camii’nde Pazar akşamı yatsı namazı öncesi mevlid-i şerif okuttu. Programa, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, Anadolu Gençlik Derneği Çerkezköy Temsilcisi Abdullah Gümüş, Anadolu Gençlik Derneği Kapaklı Temsilcisi Abdullah Demir, Saadet Partisi Çerkezköy Eski Belediye Başkan Adayı Erol Kaya, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan duaların ardından mevlidin sonunda cami cemaatine gül suyu ve lokum ikram edildi.

MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN MİMARI

Mevlid programının ardından kısa bir açıklamada bulunan Anadolu Gençlik Derneği Çerkezköy Temsilcisi Abdullah Gümüş, merhum liderlerleri Necmettin Erbakan’ı her daim rahmet ve minnetle andıklarını kaydetti. Erbakan’ın Milli Görüş’ün mimarı ve Türkiye’nin nadir yetiştirdiği devlet adamlarından biri olduğunu kaydeden Gümüş, “4 yıl önce vefat eden ve ülkemizin yetiştirdiği nadir ve mümtaz devlet adamı Necmettin Erbakan hocamızı rahmetle anıyoruz. Allah mekânını cennet etsin."ifadelerini kullandı.

Haber / Gökhan TEKER