Temayüle 33 aday adayından 30'u katıldı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, 7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimler'de milletvekili adayı gösterilecek 6 ismi belirlemeden önce teşkilat arasında temayül yoklaması yaptı. Temayül yok

GÜNDEM 2.03.2015 19:27:00 0
Temayüle 33 aday adayından 30

Tekirdağ Özdemirler  Düğün Salonu’nda Pazar günü 10.00-16.00 saatleri yapılan temayül yoklamasında, her bir üye, üzerinde milletvekili aday adaylarının isimlerinin yazılı olduğu oy pusulansında 6 ismi işaretleyerek sandıklara attı. Temayülde yoklamasında AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay’ın yanı sıra, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları ve İlçelerin Kadın Kolları Başkanları, İl Kadın Kolları ve İlçelerin Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları, İl ve İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri, Belediye Meclis Üyeleri ile Mahalle Başkanları oy kullandığı belirtildi.

AK PARTİ 7 NİSAN’DA ADAYLARINI BELİRLEYECEK

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, partisinin 6 milletvekili adayını 7 Nisan’a kadar belirleyeceğini belirtti. Bu arada Milletvekili Aday Adaylığına müracaat eden 3 ismin temayül yoklamasına girmesine izin verilmedi. Genel Merkez’in ‘İstifa etmeyin’ uyarılarına rağmen, İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerinden istifa ederek, milletvekilliğine aday adayı olan Çiğdem Goncagül, Ahmet Kambur ve Dr. Hakan Sunal’ın isimlerinin temayül listesinde yer almadığı kaydedildi.