CHP'li milletvekili aday adayından iktidar olmanın şifresi!

Önümüzdeki 7 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimler için CHP'den (Cumhuriyet Halk Partisi) Milletvekili Aday Adayı olan Hasan Demir iktidara giden yolun yerel yönetimlerin vekiller tarafından denetlenmesinden ve kad?

GÜNDEM 26.02.2015 18:33:00 0
CHP

KAPAKLI’YI ZİYARET ETTİ

CHP’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Hasan Demir önceki akşam CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Demir’i CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve CHP İlçe Yönetimi ağırladı. Ziyarette konuşan Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir, keyifli bir sürece girdiklerini belirterek, “Ayağa kalkma, laik devlete, ülkemize sahip çıkma zamanıdır ve bu Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmak isteyen herkesin görevidir.”dedi.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ KADINLAR

Seçim döneminde en büyük gücün kadınlar olduğunu belirten Demir sözlerini şöyle sürdürdü: “En büyük gücümüz kadın üyelerimiz ve onların çalışmalarıdır. Daha önceki seçimlerde yaptığımız çalışmalarda kapı kapı dolaşırken kadın kollarından üyelerimizle gittiğimiz evlerde kapılar sonuna kadar açılmıştır. Kadın üyeler bu nedenle çok önemlidir. Önümüzde bir ön seçim var. Üyeye ön seçim olunca her yerde ulaşabiliyorsunuz Van’ da bile. Üyenin gücü önemli, üyeniz ne kadar çoksa o kadar sonuca varırız.  Üye sayımızı 11 binden 22 bine çıkardık.”

2000’Lİ YILLARDAN İTİBAREN SİYASETTE AKTİF ÇALIŞTIM

Daha sonra Kapaklı’daki partililerine kendisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Hasan Demir, “Kendimi anlatmaya gelince 2000’li yıllardan itibaren siyasette aktif olarak çalışmaya başladım. 2007 yılında iki milletvekilliği kazandırdık çalışmalarımızla. 2009 seçimlerinde yönetim kurulu üyesiydim, sürecin tamamında yer aldım. Ev ev dolaştım. Kadınların çok faydasını gördük. Kadın üyelerimiz çok yoğun çalıştı. 2009 seçimlerinde çok çalışmama rağmen olmadı. 2011’de milletvekili aday adayı oldum. Bu günlerden farklı olarak daha acemiydik. 2014 yerel seçimlerinde Çerkezköy en zor yerlerden biriydi. Kazandığımız an Çerkezköy kazandı. Bu sonuç bir milattır. Gelecekte CHP iktidarıyla sonuçlanacak bir dönüm noktasıdır.”diye konuştu.

6’DA 6 YAPABİLİRİZ!

Konuşmasında seçimi nasıl kazanacakları üzerinde duran Hasan Demir, şunları kaydetti: “Tüm illerde ilçelerde CHP örgütleri bir bütün olarak  hareket eder  birlik olursa sonuç başarılı olacaktır. Kayıtsız şartsız parti çalışanları birbiriyle bir bütün olmalı aksi taktirde zayıflar. Bu bütünlüğü sağlamakta ancak tepedeki insanlarla mümkündür. Örgütlerle kol kola girmek için önce biz kol kola girmeliyiz. 6’ da 6 yapabiliriz ama bu bütünlüğümüze bağlı. Üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeliyiz. Umarım bu ön seçimlerde bütün ilçelerimize doğru insanı doğru yere getirebiliriz. Süreci doğru yönetebilirsek partimize değer katabiliriz. Çamurlu yollarda yürüme cesareti göstermeliyiz ve kimsenin kimliğine, diline, dinine bakmadan onlara dokunabilmeliyiz. Kendi bölgemize yönelik sorunları mutlaka Ankara’ya çıkarmalıyız. Talep buradan gelir biz oradan savunuruz. Yerel yönetimlerin vekiller tarafından denetlenmesi son derece önemlidir. İlçe başkanlığımda bazı uygulamalara başladım, kim olursa olsun halka faydalı bir şey bulunmuşsa beni yaptıklarıyla cezbettiyse burada da kullanırım. Çünkü paylaşım çok önemli.”

KEYFLİ BİR SÜRECİN İÇERİSİNDEYİZ

Demir konuşmasını şöyle tamamladı: “Son olarak belirtmek istiyorum ki; keyifli bir sürecin içerisindeyiz; çünkü CHP için yapılan her şey keyiflidir. Bu süreçte görev alan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine olan inancım sonsuz. Zamanı en etkili şekilde kullanırsak her şeyi başarabiliriz.” CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Aday’ı Hasan Demir konuşmasının ardından partililerinin sorduğu soruları yanıtladı.