MHP'liler de sahaya indi

Yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesi siyasette her geçen gün hareketleniyor. CHP ve AKP'nin ardından MHP'de de milletvekili aday adaylığı süreci hızlandı.

GÜNDEM 19.02.2015 18:41:00 0
MHP

MHP’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı’na soyunanlar, teşkilatların kapısını aşındırmaya başladı. MHP’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Dr. Recep Çalışkan ile İlhan Onay ve Kamil Günay MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi.

İLK ZİYARET GÜNAY’DAN

MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı ilk olarak Tekirdağ MHP Milletvekili Aday Adayı Kamil Günay gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde resmen aday adaylığını açıklayan Günay, Çerkezköy’de partililerle bir araya geldi. Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel’in de hazır bulunduğu ziyarette MHP’liler Günay’a başarılar diledi.

 

 

İKİNCİ ZİYARET ONAY’DAN

Günay’ın ardından MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İlhan Onay MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetiminin ağırladığı İlhan Onay, çalışmalarıyla ilgili partililerine açıklamalarda bulundu. MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Onay’a çıkmış olduğu yolda başarılar dileyerek, “İnşallah hayırlara vesile olur.”dedi.

SON ZİYARET ÇALIŞKAN’DAN

MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı son olarak Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Dr. Recep Çalışkan ziyaret etti. Özel Optimed Hastanesi’nde doktorluk yapan Çalışkan’ı yine MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetimi ağırladı. Önsel, Çalışkan’a da milletvekili aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

Marmara Haber