Ak Parti'den milletvekili aday adayları artıyor

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Üzgün de Ak Parti'den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı'nı açıkladı.

GÜNDEM 17.02.2015 18:30:00 0
Ak Parti

Önceki gün Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın açıklamasıyla aday adaylığını duyuran Üzgün, “Memur Sen ailesinin bir parçası olmam, davama hizmet etmenin sadece bir adıydı. Şimdi siyaset denilen hizmet anlayışı, bu davanın yüceltilmesinin diğer bir adı olacak. ‘Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni bir gün yeni şeyler söylemek lazım’ diye söylemiştir, Mevlana Hazretleri. Bizim söyleyeceklerimizde Yeni Türkiye’nin vizyonunu yüceltmekten başka bir şey değildir.”dedi.

AK PARTİ’NİN YENİ NEFERİ OLMAK İSTİYORUM

Kalabalık bir katılımcı huzurunda aday adaylığını açıklayan Üzgün sözlerine şöyle devam etti: “2002’de kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin umudu olan, Cumhuriyet tarihimize en parlak devrini yaşatan, milletler arası camiada Türkiye’nin layık olduğu yeri almasını sağlayan, yeni Türkiye’nin mimarı Ak Partimizin yeni bir neferi, sizlerin ve Tekirdağ’ımızın sesi olmak için yola çıkıyoruz. İnandığımız değerlerin yüceltilmesinde, nemelazım demeden istikbalimiz için, yeni ve güçlü Türkiye’nin inşasında bir tuğla olmak istiyoruz. Zulme rıza göstermeyen, mazlumun yanında, inanç ve değerleri yaşatabilmek, Hakk’ı tutup kaldırabilmek için yola çıkıyoruz.” 

 

 

İRADEMİZİ ALLAH’A TESLİM ETMEK İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ

 Uzun bir açıklama yapan Üzgün, “Zaman yeniden zirveye ulaşmak, kenetlenmek, bir ve beraber olma zamanıdır. Kin ve nefret tohumu ekmeden, gönüller yapabilmek için yola çıkıyoruz. İrademizi yalnızca Allah’a teslim etmek, bize inanları, dava arkadaşlarımı ve milletimi satmamak, kardeşimi arkadan vurmamak, vurmak isteyenlere fırsat vermemek için de ayrıca bu yolda bizde varız. Biliyoruz ki inananlar için rahatlık yoktur. İnandıkları dava uğrunda çileler vardır. İstikbalimiz, evlatlarımız için her türlü fedakarlığı yapabilmek için yola çıkıyoruz.”diye konuştu.

Üzgün sözlerini şöyle tamamladı: “Sizlerden acizane tek isteğim, bu çileli yürüyüşümüzde dualarını ve desteğinizi bizlerden esirgememenizdir. Biz kalben inanıyoruz ki kul sebep işler takdir Allah’ındır. Ve bizlerede tevekkül etmek düşer. Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.” 

Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ise tüm aday adaylarına kapılarının açık olduğunu belirtirken, “Çerkezköy’den en azından bir milletvekili istiyoruz. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Haber / Ahmet Kılavuz