Akçay Çerkezköy'de Mahalle Başkanları toplantısı yaptı

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Akçay, Çerkezköy İlçe Başkanlığı binasında ilçedeki mahalle başkanları ile bir toplantı yaptı.

GÜNDEM 16.02.2015 21:21:00 0
Akçay Çerkezköy

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Çerkezköy’de mahalle başkanları ile bir araya gelerek, seçim çalışmalarıyla ilgili toplantı yaptı.

ÇERKEZKÖY’DE MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Çerkezköy İlçe binasında akşam 20.00’da düzenlenen Ak Parti Mahalle Başkanları toplantısına İl Başkanı Ahmet Akçay ile birlikte Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İl Teşkilat Başkanı Zeynel Şen, İl Seçim İşleri Başkanı Ömer Polat, Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çetin, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Karaca, Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Ak Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Nurettin Yekeler, Turgut İleri, Seyithan Caferoğlu, Ayhan Çitil, Şükrü Dumanlar, İlçe Eski Başkanı Sait Yazı, Çerkezköy Belediye Eski Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

İLK KONUŞMAYI ÖĞE YAPTI

Toplantıda ilk konuşmayı AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe yaptı. Seçimlerin yaklaştığını hatırlatan Öğe, “Birimlerimizle toplantılar yapıyoruz. İl Başkanımızın bize yol gösteren açıklamaları olacak. Biz de teşkilat olarak elimizden geleni yaparak çalışmalarımızı iyi bir şekilde yaptığımızı göstereceğiz. Artık sahaya inme zamanı geldi.” dedi.

EN ÖNEMLİ SEÇİM!

Öğe’nin ardından Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay konuştu. 7 Haziran seçimlerine olması gerektiğinden daha fazla önemle yaklaştıklarını belirten Akçay, üzerlerinedüşen ne varsa bu seçimlerle ilgili canla başla yapacaklarını söyledi. Akaç, “AK Parti olarak bugüne kadar 9 seçim geçirdik. 7 Haziran seçimleri Türkiye’nin en önemli seçimi olacak” dedi. İnsanların değil sistemin değişmesi gerektiğini söyleyen Akçay, “Sistem üzerindeki bazı sıkıntıların giderilmesi gerekiyor. Bunun için de anayasanın değişmesi gerekiyor.” diye konuştu.

 

 

TÜRKİYE MAZLUMUN SESİ OLDU

Türkiye’nin Ak Parti iktidarında mazlumun sesi olduğunu söyleyen Akçay “Hizmetleri daha ileri götürmek adına yeni bir anayasa yapmamız lazım. Bu bizim üzerimizde bir vebal. ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır' düsturu ile hizmet siyasetini benimseyen bir partiyiz. 12 yıl içinde de bu doğrultuda hizmet seferberliği başlattık. Ülke olarak mazlumların yanında olduk, onlara yardım etmeye çalıştık. Gelirine oranla dünyada en çok yardım eden 3.ülkeyiz.”açıklaması yaptı.

BAŞVURULAR 20 ŞUBAT’A KADAR DEVAM EDECEK

Önümüzdeki seçimde de milletin partisine destek vereceğini söyleyen Akçay “Üzerimizdeki vebali yerine getirmek için çalışacağız. Az süre içerisinde çalışmalarımızı planlayıp var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. Milletvekilliği için aday adaylığı başvurularının 20 Şubat’a kadar devam edeceği hatırlatan İl Başkanı Akçay “Ay sonunda temayül yapılacak. 7 Nisan’da da Yüksek Seçim Kurulu’na aday listeleri verilecek. Yüksek Seçim Kurulu’nun yapacağı incelemelerin ardından da 24 Nisan’da kesin listeler açıklanacak.” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Tekirdağ’da Türkiye ortalamasını yakalama sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Akçay “Çerkezköy zaten Türkiye ortalamasında. Bu seçimde bunu da aşacağına inanıyorum.”diye sözlerini tamamladı. Akçay’ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti. Bu bölümde İl Teşkilat Başkanı Zeynel Şen ve İl Seçim işleri Başkanı Ömer Polat seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verdiği öğrenildi.

Haber / Menşure KARDEŞ