Engellilere ünlülerden jest

Çerkezköy'de Engellilerin yaş gününe sanatçı Işık Manco ve Sunucu Engin Arda renk kattı!

GÜNDEM 14.02.2015 18:53:00 0
Engellilere ünlülerden jest

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin her ay dernek üyesi engellilere yönelik düzenlediği ‘Doğum günü’ kutlamaları devam ediyor. 13-15 Şubat tarihlerinde doğan bir ve yetmiş yaş arası 501 dernek üyesi için dün dernek konferans salonunda düzenlenen yaş günü kutlama etkinliğine, Türkiye’nin yakından tanıdığı büyük sanatçı merhum Barış Manço’nun yeğeni ses sanatçısı Işık Manço ile TV sunucusu ve ses sanatçısı Engin Arda katılarak renk kattı. Programda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Arslan, Şube Sekreteri Hülya Metin, Mali Sekreter Şengül Civan ve Şube Halkla ilişkiler ve Basın Sorumlusu Meral Dağaşan olmak üzere yaş gününü kutlayan engelliler ve aileleri hazır bulundu.

 

 

BU GÜNÜMÜZDE BİZLERLE BİRLİKTE OLAN IŞIK MANÇO VE ENGİN ARDAYA TEŞEKÜR EDİYORUZ

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Sekreteri Hülya Metin programda yaptığı konuşmada her ay dernek üyelerine doğun günü programı düzenlediklerini ve bu programın aksamadan devam ettirildiğini belirtti. Metin, “Doğum günü programımızın bu ay biraz daha renkli ve canlı olması için ses sanatçılarımızdan Işık Manco ve Engin Arda’nın da programımızda yer almaları konusunda kendilerinden talebimiz oldu. Sağ olsunlar bizleri kırmayıp bu gün bizlerle oldular. Rahmetli sanatçılarımızdan Barış Manco’nun yeğeni Işık Manco ile ses sanatçısı ve TV sunucusu Engin Arda ve Hüseyin Akıcı’nın programımızda yer almalarından son derece mutlu olduk. Kendilerine katılımları nedeniyle Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

 

ÇERKEZKÖY ÇOK GÜZEL BİR KENT

Işık Manço ve Engin Arda’da yaptıkları konuşma da, Çerkezköy’e ilk kez geldiklerini söyledi. Sanatçılar, Çerkezköy’ün ismini hep duyduklarını ancak nasıl bir yer olduğunu bilmediklerini belirtirken, burada yaşayanların çok şanslı olduklarını söyledi. Sanatçılar, “Sizler çok güzel yerde yaşıyorsunuz. Çerkezköy çok güzel bir kent. Güzel ve sıcak kanlı insanların bulunduğu çok güzel ve her şeyi ile gelişmiş bir kent olduğunu gördük. Çerkezköy Sakatlar Derneği olarakta sizlerin çalışmalarınızı dolaylı olarak duyuyorduk. Ancak bu gün sizlerin güzel etkinlikler yaptığınıza şahit olduk. Etkinliğiniz bizi etkiledi. İnanın hiçbir yerde sakatlar derneklerinin böyle güzel etkinlikleri olmuyor. Sizler  bu etkinliklerinizle de ülkeye örnek oluyorsunuz. Sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın artarak sürmesini temenni ediyoruz. Bizler ne zaman isterseniz bundan böyle yanınızda olacağımızı da ifade ediyoruz. Sizlerin bu etkinliğinize katkımız oldu ise bizlerde bundan memnunluk duyuyoruz.”dediler.

 

 

PASTALAR KESİLDİ, ŞARKILAR SÖYLENDİ HALAYLAR ÇEKİLDi

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kollarının sponsorluğunda yaptırılan yaş günü pastaları  şarkılar eşliğinde alkışlarla mumlar söndürüldükten sonra kesildi. Pasta ve meşrubat ikramı sonrası, sunucu Engin Arda ve ardından Işık Manço popüler şarkıları ile barış Manco’nun şarkılarını seslendir. Program sonunda yaş günü etkinliğine katılanlar Işık Manço ve Engin Arda ile bol bol birlikte fotoğraf çektirerek günü ölümsüzleştirdiler.Yaş günü programına katılan engelliler ve aileleri Işık Manço ve Engin Arda’nın seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Davetliler ve yaş günü kutlanan engelliler halay çekti, dans edip eğlenceli anlar yaşadı.

Haber/Seyit SÜREN