Hayrabolu'nun temizliği bayanlara emanet

Hayrabolu Belediyesi yeni bir uygulamaya imza atarak, temizlik çalışmalarına 4 kadın personel dahil etti. Belediye, böylece şehrin temizliğini kadınlara emanet etti.Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, bayanlarÄ

GÜNDEM 13.02.2015 19:03:00 0
Hayrabolu

BAYANLAR İŞÇİLER SON DERECE TİTİZ

Temizlik işlerini kadınlara emanet eden Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, “Bayan işçilerimiz temizliklerini son derece titiz yapıyor. Geçmiş dönemlere baktığımızda bugüne kadar hiç  temizlik işlerine bayan personel alınmamış.  Bizler Hayrabolu Belediyesi olarak şehrin temizliğine büyük önem veriyoruz. Şehrimizin temiz olması bizim için çok önemli. Temizlik işleri bünyesine kazandırmış  olduğumuz kadın istihdam çalışmalarımız devam edecek. İnşallah ilerleyen zamanlarda kadın istihdamını arttırmayı cani gönülden hedefliyoruz.” dedi.

 

 

BAYANLARDA İŞLERİNDEN MEMNUN

Sokaklarda çalışarak hem ailesine katkıda bulunduğunu hem de ilçenin güzel görünmesine destek olduğunu söyleyen Fevziye Candan, "Bizlere  böyle bir imkan verildiği için sevinçliyiz. Dört bayan personel arkadaşım ile belirlenen noktalarda çalışıyoruz. Hepimiz de mutluyuz. Arkadaş ortamımız da güzel. Hem evimize katkıda bulunuyoruz, hem ilçemizi temiz tutuyoruz. Beklentimiz çalışma süremizin daha uzun olması. Belediye Başkanımıza bize bu imkanı verdiği için teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Marmara Haber