ÇTSO'dan anlamlı proje

ÇTSO 6. Meslek Komitesi, Valilik, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştireceği, 'Yarınlar için sessiz kalma' projesi ile gençleri uyuşturucud

GÜNDEM 9.02.2015 17:57:00 0
ÇTSO

Son dönemde artan madde bağımlılığı, özellikle bazı uyuşturucu maddelerinin gençler üzerindeki olumsuz etkileri probleminin çözülmesi amacıyla çalışmalara başlayan Çerkezköy TSO 6.Meslek Komitesi, proje ile ilgili bilgilendirmede bulunmak üzere Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile görüştü. Projenin amaçlarına değinen 6.Meslek Komitesi Başkanı Reşat Ünlü “Bu çalışma kapsamında Psikoeğitim ve Aile Eğitimi Sertifikası alan Rehberlik branş öğretmenlerince öğrencilere, ailelere seminerler düzenlenecektir. ‘Yarınlar için sessiz kalma’ sloganı ile hareket ederek toplumdaki farkındalık düzeyini arttırılmasını planlıyoruz.”dedi.

ÇTSO 6. MESLEK KOMİTESİ UYUŞTURUCU SORUNUNA EL ATTI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 6.Meslek Komitesi, son dönemlerde artış gösteren madde bağımlılığının önüne geçmek amacıyla başlattığı çalışmalarına devam ederken, çalışma kapsamında Komite Başkanı Reşat Ünlü, Komite Üyesi ve Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Meclis Üyesi Kadir Uz, Komite Üyesi Ali Dönmez ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin Tekirdağ’da bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ile bir araya gelen 6.Meslek Komitesi üyeleri, ardından Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerini ziyaret ederek proje ile ilgili bilgi verdi. Ziyaretlerde ayrıca madde bağımlılığın önüne geçilmesi hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, tüm kurumlardan, projeyle ilgili yapılacak eğitimlere destek verilmesi yönünde söz alındı.

YARINLAR İÇİN SESSİZ KALMA PROJESİ

Projenin amaçlarına değinen 6.Meslek Komitesi Başkanı Reşat Ünlü, son dönemde artan madde bağımlılığı, özellikle bazı uyuşturucu maddelerinin gençler üzerindeki olumsuz etkileri probleminin çözülmesi için çalıştıklarını vurgularken, “Komite olarak bölgemizdeki Milli Eğitim Müdürleri ile görüştük. Okullarımıza konuyla ilgili her türlü yardıma hazırız” dedi.

Çerkezköy Kaymakamlığı desteği ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda Çerkezköy Belediyesi’nin katkıları ve basın kuruluşlarının da katılımıyla yürütülecek çalışmaların mayıs ayına kadar sürdürüleceğini kaydeden Ünlü, “Bu çalışma kapsamında Psikoeğitim ve Aile Eğitimi Sertifikası alan Rehberlik branş öğretmenlerince öğrencilere, ailelere seminerler düzenlenecektir. Yarınlar için, sessiz kalma sloganı ile hareket ederek toplumdaki farkındalık düzeyini arttırılmasını planlıyoruz.” diye konuştu.

Haber / Ahmet Kılavuz