İlk çorbayı Akay ikram etti

Çerkezköy Belediyesi'nin 'İkram Çeşmesi' dün sabah saat 06.00'da akmaya başladı! İkram Çeşmesi'nin ilk günü nedeni ile sabahın erken saatlerinde vatandaşlara çorba ikram

GÜNDEM 9.02.2015 17:44:00 0
İlk çorbayı Akay ikram etti

Çerkezköy Belediyesi’nin Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Amfi Tiyatro yanında hizmete açtığı ikram çeşmesinden işe giden işçiler ile okula giden öğrencilerin çorba içebileceğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay,  "Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu yüzden İkram Çeşmesi’ni hizmete sokarak tamamen ücretsiz bir şekilde vatandaşlarımızın bu hizmetten faydalanmasını istedik" dedi.

EN GEÇ 06.30’DA ÇORBA AKACAK

İkram çeşmesinde en geç saat 06.30’da çorbanın hazır olacağını ve vatandaşların çeşmedeki çorba bitene kadar içebileceklerini ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Her gün çorba dağıtımımız olacak. Üç vanası olan bu çorba çeşmesinden vatandaşlarımız her sabah 06.30 ile 09.00 saatleri arasında ücretsiz olarak çorbalarını içebilecek. Hem öğrencilerimiz, hem de sanayi bölgesi olan ilçemizde işlerine giden işçilerimiz sabah okul ve işlerine giderken Belediyemizin sıcak şefkatini çorba vasıtası ile hissedecekler.

HER GÜN DEĞİŞİK ÇORBA

Hafta içerisinde hizmet verecek çorba çeşmesinde her gün değişik çorba çeşitleri akacaktır. Her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan çeşmenin hijyeni için gerekli özen mutlaka gösterilecek" diye konuştu.

Haber / Gökhan TEKER