"CHP Bayrağını en üst seviyeye çıkaracağım"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Aday adayı Cem Albal önceki akşam CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatına yaptığı ziyarette CHP Bayrağını en üst seviyeye çıkarmak için yola çıkt

GÜNDEM 8.02.2015 17:04:00 0

HAZİRANDA 4-5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARIRIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ziyarette yaptığı konuşmada “Bu süreçte aday adaylarımızın partimizi iktidara taşıyacaklarına inanıyorum. Her aday adayımızın bu süreçte  özverili şekilde çalışarak görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine inancımız tamdır. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Tekirdağ’da CHP olarak 4-5 milletvekili çıkarırız diyorum. Çünkü şu an durum bunu gösteriyor. İnşallah bu şekilde olur diyorum. Bu nedenle de tüm aday adaylarımız ve örgütlerimiz üzerine düşen görevi layıkıyla yapmalıdır. Cem kardeşime de çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.”dedi.

GENÇLERİN TEMSİLCİSİ OLARAK ADAY ADAYI OLDUM

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Av. Cem Albal da önce  kendisini tanıtarak sözlerine başladı. Albal, “Ben gençlerin temsilcisi olarak aday adayı oldum. İlimizin bir çok sorununu biliyorum. Bunların çözümü konusunda da gençlerin daha aktif rol alması düşüncesinde olduğum için gençlerin sesi olarak milletvekilliğine talip oldum. Ben gençlerin vekili olacağım. Ancak toplumun her kesimine de hitap edeceğime inanıyorum.”dedi.

CHP BAYRAĞINI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAĞIM

Albal, iddialı konuşmasına şöyle devam etti: “CHP’nin iktidar olması için  yapacağım çalışmalarla CHP Bayrağı’nı en üst seviyeye çıkaracağım.Bu dönem CHP’nin iktidar olacağına inanıyorum.Şunu da önemle belirtiyorum. Aday olmasam bile partimden kesinlikle kopmayacağım ve adaylarımızla birlikte çalışacağım. Aday olmayan aday adayı arkadaşlarımızın da aynı şekilde çalışma sergileyeceğine inanıyorum. Biz her zaman birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım ki iktidar olalım. Aday olmayanların he partiye ne partililer küsme gibi bir lüksü yok. Eğer CHP’yi iktidar yapacaksak kenetlenmeliyiz.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN