Dönmez, Muratlı'da partililerinden destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Metin Dönmez, partisinin Muratlı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek, destek istedi.

GÜNDEM 8.02.2015 17:03:00 0
Dönmez, Muratlı

MURATLI’DAN BAŞLADI

Çerkezköy’e uzak olduğu için Muratlı’da pek tanınmadığını belirten Metin Dönmez, "Sağlık memuruyum, emekli oldum. 2008’de Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Beş aday adayı içerisinden birinci çıkarak belediye başkan adayı oldum. Çerkezköy’de maalesef Ak Parti iktidarına o dönem son veremedik. Seçimi az bir farkla kaybettim. Sonraki kongrede CHP İlçe Başkanı seçildim. Bir dönem ilçe başkanlığı yaptım. Tekrar Belediye Başkan Adayı Adayı olduk ama kısmet Vahap kardeşimize oldu. Çok çalıştık ve belediyeyi kazandık."dedi.

ADAYLIK İÇİN DESTEK İSTEDİ

Konuşmasında yerel seçimlere vurgu yapan Metin Dönmez “Tekirdağ’ın en çok göç alan ilçesi Kapaklı’dır. Her sene hızla büyüyen bir ilçesidir. Çerkezköy’de Cumhuriyet Halk Parti’nin seçim alması gerçekten Türkiye’de büyük bir başarıdır."ifadelerini kullandı. Ziyarette Milletvekili Aday Adayı Metin Dönmez CHP Muratlı İlçe Yönetimi’nden destek isteyerek sözlerini tamamladı.

Haber / Menşure Kardeş