Ön seçim CHP'yi iktidara taşıyacak

CHP Milletvekili Aday Adayı Şerafetdin Terzi, "Önseçimin partimizi iktidara taşıyacağına inanıyorum"dedi.

GÜNDEM 6.02.2015 18:11:00 0
Ön seçim CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Şerafetdin Terzi önceki akşam CHP ilçe teşkilatı ziyaretinde yaptığı konuşmada, aday adayları arasında yapılacak ön seçimin CHP’yi iktidara taşıyacağı görüşünde olduğunu ve bu konuda inancının da tam olduğunu söyledi.

SANDIKTA HER ZAMAN HAYIR VARDIR

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Şerafetdin Terzi’nin ziyaretinde yaptığı konuşmada her zaman sandıkta hayır olduğunu söyledi. Başkan Öztürk, “Partimizin Tekirdağ aday adaylarından Şerafetdin Terzi’ye de çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. CHP’nin sandıklarında her zaman hayır vardır. Ön seçimde konulacak sandıklar partimize hareket getirecektir. Milletvekili aday adaylarımızda bu süreçte partiye büyük katkı sağlayacaklardır. Biz bu sandıkların nedenli katkı sağladığını 30 Mart yerel seçimlerinde de gördük ve sandıktan çıkan arkadaşlarımız bölgelerinde zafer kazandılar.7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde de ön seçimden çıkan arkadaşlarımız CHP’yi iktidara götürecektir.”dedi.

39 ARKADAŞIMLA ÇIKTIĞIM YOLDA BEN 8. SIRADA YER ALDIM

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Şerefetdin Terzi de, “Öncelikle bu akşam beni çok güzel ve sıcak karşılayan Çerkezköy İlçe Teşkilatımız’ın yönetimine, kadın kollarına, gençlik kollarına ve partililerimize çok teşekkür ediyorum. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde 39  milletvekili aday adayı arkadaşımla yan yana omuz omuza çok güzel bir çalışma sergiledik. Yapılan ön seçinde de ben yola çıktığım 39 arkadaşım içinde 8. Sırada yer aldım. Ve o dönem 40 günlük bir çalışma ile Tekirdağımız’ın 27 köyü dışında tüm köylerini ilçelerini dolaştım. Gitmediğim köylere de arkadaşlarım o gün için gerek görmedi. Nedeni ise o zaman her kez tarlada tabada idi. 2011’den sonrada partimden hiç kopmadım. Ve devamlı çalışma içindeyim. Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na da aday adayı oldum. Ancak  sandıktan Kadir Abi çıktı ve bizler çıkamadık ama ne partimize ne partilimize küsmedik ve devamlı seçilenlerin ve partimizin yanında olduk. İşte CHP’lilik budur.”diye konuştu.

KENDİME VE TABANIMIZA GÜVENİYORUM

CHP’ye ve kendisine güvendiğini belirten Terzi, “Ön seçimin bizi iktidara aşıyacağına inanıyorum. 7  Haziran’da yapılacak olan seçimlerde iktidar olacağız. Ben bundan eminim. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Birlik ve beraberlik içinde  CHP’yi iktidar yapacağız. Bu seçimlerde 28 ilde değil de 48 ilde ön seçim yapılması düşüncesindeyim. Bu seçimlerde CHP’nin en az yüzde 35 oy alacağını tahmin ediyorum.”dedi.

BU İKTİDAR 3 DÖNEMDİR TÜRKİYE’YE AĞIR GELMEYE BAŞLADI

Şarafetdin Terzi konuşmasını şöyle devam ettirdi: “Üç dönemdir Türkiye’yi yöneten bu iktidar artık Türkiye’ye ağır gelmeye başladı. Ben inancımı yüksek tutuyorum ve ön seçim olacak. 8 Şubat Pazar günü saat 14.00’te CHP Tekirdağ İl Teşkilatı’nda bir açıklamam olacak ve ardından da saat 15.00’te basın açıklaması yapacağım. Beni bu akşam çok güzel ve sıcak karşılayan CHP Çerkezköy İlçe Yönetimimize, kadın kollarına, gençlik kollarının samimiyetinden mutluluk duydum.” ifadelerini kullandı.

Haber/Seyit SÜREN