Akçay mahalle başkanları ile buluştu

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Süleymanpaşa'da mahalle başkanları toplantısında haziran ayında yapılacak seçimlerin önemine değinerek, 2023 hedefine milletin iradesi ile ulaşacakların

GÜNDEM 5.02.2015 17:01:00 0
Akçay mahalle başkanları ile buluştu

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği ‘Mahalle Başkanları Buluşmasına’ katılarak, “Milletimizin iradesi bizi 2023 hedefine ulaştıracak.”dedi. Toplantıya Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı. Toplantının başlangıcında İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel, yeniden İl Başkanlığı’na seçilen Ahmet Akçay’a çiçek vererek tebrik etti.

 

 

BU SEÇİMLERE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

İl Başkanı Ahmet Akçay önümüzdeki genel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunurken, önemine vurgu yaptı. Akçay, şunları dedi: “AK Parti olarak bu seçimlere çok önem veriyoruz. İktidarımız döneminde çok büyük başarılar elde ettik. Ve Tekirdağ’ımızda da büyük hizmetler verildi. Yıllarca mücadele ettiğimiz ‘Bürokratik oligarşinin’ sonuna geldik. Yeni anayasayı yaparak hem temel hak ve özgürlükler noktasında hem de her vatandaşımızın daha refah içinde bir yaşam sürmesi için Anayasa’nın değiştirilmesi şart. Bunun için mahalle başkanlarımız her kapıya giderek AK Parti’nin hizmetlerini milletimize anlatacaktır. Teşkilat mensuplarımızla bir olacağız ve seçimlerde büyük başarı elde edeceğiz. Her ilçede mücadelemiz aynı hızla devam ediyor.”dedi.

MİLLETİMİZİN İRADESİ 2023 HEDEFİNE ULAŞTIRACAK

Tekirdağ’ın hak ettiği hizmeti alacağını söyleyen Akçay, “Yol ve çamurla uğraşan değil modern bir şehir anlayışına kavuşacak ilimiz. Bunu size vaat ediyoruz. Seçim sürecimizde gece gündüz demeden çalışacağız. AK Parti iktidarının en güçlü dönemine bu seçimle girecek ve büyük başarılarla milletimizin yüzünü güldüreceğiz. Milletimizin iradesi bizi 2023 hedefine ulaştıracaktır.”diye sözlerini tamamladı.

Marmara Haber