Tekirdağ tarım ve hayvancılıkta liderlik yapacak il

Ziraat Odası Genel Kurul Toplantısı'na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın tarım ve hayvancılığa liderlik yapacak bir il olacak potansiyele sahip olduğunu söyledi

GÜNDEM 1.02.2015 18:32:00 0
Tekirdağ tarım ve hayvancılıkta liderlik yapacak il

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber Süleymanpaşa Ziraat Odasının 2. Genel Kurul toplantısına katıldı. Tekirdağ Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi salonunda gerçekleştirilen kongrede Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanısıra CHP İl Başkanı Şeref Çetin ve Akparti İl Başkanı Ahmet Akçay da çiftçileri yalnız bırakmadı.

ZİRAAT ODASI GENEL KURULU’NA KATILDI

Divan Başkanlığını Hüseyin Aydoğan’ın yaptığı kongrede ilk konuşmayı yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat çiftçi kesiminin mutlaka örgütlenmesi, birlik beraberlik içinde olması gerektiğini dile getirdi. Delegelere Büyükşehir statüsü ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ’ın nüfusunun hızla arttığını belirterek üreten kesim olan tarımı özellikle desteklenmesi gerektiğini Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin de bunu ilk hedef olarak koyduğunu söyledi.

TEKİRDAĞ LİDERLİK YAPACAK İL

Tekirdağ’da Türkiye standartlarını çok üstünde üretim yapıldığına dikkat çeken Albayrak Tekirdağ tarım ve hayvancılıkta liderlik yapacak ilimizdir. Biz tarım kesimini iyi devralmadık, ancak tarım kesimi için çok güzel projeleri hayata geçirerek aynı teslim etmeyeceğiz. Biz sadece hizmet için geldik. Bu kongrenin de Tekirdağ çiftçisine hayırlı olmasını  ve bol bereketli bir yıl geçirmenizi diliyorum.” dedi.