Servisçiler bu kez CHP'den destek istedi

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Tanyeri ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dün saat 13.30'da Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezkö

GÜNDEM 29.01.2015 17:48:00 0
Servisçiler bu kez CHP

SIKINTILARIMIZ BÜYÜK

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri yardımlaşma ve dayanışma Derneği Yönetim Kurulu başkanı Fikret Tanyeri ziyarette yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Öncelikle CHP İlçe yönetimi olarak görevinizde sizlere başarılar diliyor ve görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Biz Çerkezköylü servisçiler olarak bizim bir takım sıkıntılarımız var. Sizler bizlerin sıkıntılarına vakıfsınız. Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte servisçiler olarak sıkıntılar başladı. Sıkıntılarımızın çözümü konusunda UKOME’ yetkilileriyle defalarca görüşmeler yapmamıza rağmen henüz bir çözüme kavuşturamadık. Bu konuda sizlerden bölgemizde yerel iktidarın bir teşkilatı olarak bu sıkıntılarımızın çözümü noktasında yardım istiyoruz. Özellikle ilçemizde S, J ve M plakalarda korsan olarak çalışan bir çok araç var. Bunlarla mücadele edilmiyor. Bizler mağdur oluyoruz. Çerkezköylü servis araçları bu nedenle büyük kan kaybediyor.Bu konuyu Ulaşım Daire Başkanımıza da ilettik. Bize bu konunun çözümü konusunda sözü var. Ulaşım Daire Başkanımızın bu konunun bir an önce çözüme kavuşması için gerekeni yapmasını bekliyoruz. Biz dernek olarak kanun koyucu değiliz, biz kanunlar çerçevesinde işimizi yapmaya çalışan insanlarız. Bu nedenle de korsanların bir an önce önüne geçilmesini ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.”

SİZLERE ELİMİZDEN GELEN YARDIMI YAPACAĞIZ

Tanyeri’ni dinleyen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, “Sizlerin sıkıntı ve sorunlarınızın çözümü konusunda i 20 günden buyana bize yoğun bir talep geliyor. Bu konuda Ulaşım Dairesi Başkanımız M. Zeki Gürcün ve İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Ogan’la da konuyu görüştüm. Onlarda bu sıkıntı ve sorunların çözümü noktasında gerekeni yapacaklarını belirttiler. Servisçilerin önce kendi içindeki sorunu kendilerinin çözümlemesi gerekiyor. Neden diye soracak olursanız? Servisçilerin bir birine saygısı yok. Bir çoğu kendi iş kolunun dışında da servis çekiyor. Karmaşa burada başlıyor. Önce bu işi yapan sizler işinizi takip edeceksiniz. Sizin işkolunuza giren araçları tespit ederek yetkili makamlara bildirmeniz gerekmektedir. Yoksa bunun önüne başka türlü geçmek zaman alır. Ben bunu söylerken sizleri kesinlikle rencide etmek için söylemiyorum. Ama sizlerde bu konuyu çok iyi biliyorsunuz. Sizler bize bizlerde size yardımcı olacağız ve sıkıntı ve sorunlarımızı elbirliğiyle çözüme kavuşturacağız. Biz bu konuda elimizden geleni yapacağız.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN