ÇTSO'nun kurumsallaşma eğitimi sona erdi

ÇTSO Proje Geliştirme Birimi tarafından Trakya Kalkınma Ajansı Destek Programı'na sunulan ve kabul edilen proje kapsamında, ÇTSO yönetimi ve personeline yönelik düzenlenen Kurumsallaşma Eğitimi tamamlandı

GÜNDEM 26.01.2015 17:02:00 0
ÇTSO

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), hizmet kalitesinin daha da artması amacıyla periyodik olarak gerçekleştirdiği programlara ‘Kurumsallaşma Eğitimi’ ile devam ederken, ÇTSO Yönetimi ve personeline yönelik düzenlenen ve 4 gün süren eğitim tamamlandı. Eğitim kapsamında gerçekleştirilen uygulamalar özellikle doğru iletişimin önemi, yönetişim, iş performansının arttırılması, planlı çalışma, zaman yönetimi gibi noktalarda katılımcılara büyük katkı sağladığı bildirildi.

İKİNCİ EĞİTİM YAPILDI

Sektöre İş Çözümleri Eğitim ve Danışmanlık Eğitmeni Serkan Usta tarafından verilen eğitimlerin ilk bölümü 10-11 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilmişti. 24-25 Ocak tarihlerinde ÇTSO Seminer Salonu’nda düzenlenen eğitimlerin ikinci bölümü yapıldı. Eğitim kapsamında gerçekleştirilen uygulamalar da özellikle doğru iletişimin önemi, yönetişim, iş performansının arttırılması, planlı çalışma, zaman yönetimi gibi noktalarda katılımcılara büyük katkı sağladığı belirtildi.

 

 

HANGİ KONULAR ANLATILDI

Eğitim boyunca ‘Kurum Kültürü Kavramı, Kurum Kültürünün Özellikleri, Kurum Kültürü Türleri, Kurum Kültürü ve Performans, Kurum İletişim Kültürü, Kurum Kültürleri Çerçevesinde Alt-Üst İlişkilerinin Çeşitleri, Örgüt Kültürü Çerçevesinde Örgütsel Yapı Modelleri ve Üst Ast İlişkileri, Otorite ve Güç Kavramları Çerçevesinde Ast-Üst İlişkileri, Görev Devri Kapsamında Alt-Üst İlişkileri, Ast-Üst ilişkilerinin Bir Yansıması Olarak Yönetsel Liderlik Modelinin Seçilmesi, Alt-Üst İlişkilerinde Motivasyon, Alt-Üst İlişkileri Çerçevesinde Verimlilik, Kurumsallaşmanın Temel Boyutları, Kurumsallaşma Düzeyleri, Kurumsallaşmanın Nedenleri, Kurumsallaşmanın Ögeleri, Kurumsallaşmanın Süreci ile Kurumsallaşmanın Temel Göstergeleri konuları anlatıldı.