Albayrak: iktidar rahatsız edici görüntüler veriyor

Çerkezköy'de konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Cumhuriyet'e reklam arası" diyen milletvekilini hatırlatırken, "Bunlar rahatsız edici görüntüler. Umarım dÃ

GÜNDEM 25.01.2015 16:33:00 0
Albayrak: iktidar rahatsız edici görüntüler veriyor

Gazeteci-yazar Uğur Mumcu’yu anma etkinlikleri kapsamında Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak CHP İlçe Başkanlığı’na geçerek burada partililerle görüştü.

CHP’DE KONUŞTU

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, burada partililerine hitap etti. Başkan Albayrak “Son zamanlarda iktidar partisi rahatsız edici görüntüler veriyor. Bu durum bizi çok üzüyor. Bir milletvekilinin Cumhuriyeti reklam arası olarak beyan etmesi. 600 yıllık Osmanlı’nın 90 yıl reklam arası vermesi gibi ifadeleri beni son derece rahatsız etmiş, üzmüştür. Türkiye’nin geldiği nokta düşündürüyor. Umarım düzeltici beyanlar verirler. Başbakan Ahmet Davutoğlu Tekirdağ’a geldi. Biz Tekirdağ’da her zaman bütün partilere güzel mesajlar vermeye çalışıyoruz. Ama Ak Parti İl Kongresi’nde devlet memurlarının ve okul müdürlerinin yakalarına fularlar takmaları rahatsız edici görüntülerdir. Bunları üzüntü ile karşılıyorum.” diye konuştu.

VERDİĞİNİZ OYLARI HELAL ETTİRECEĞİZ

Yerel seçimlerin üzerinden 265 gün geçtiğini hatırlatan Albayrak, “Zaman gerçekten hızla geçiyor. Geldiğimiz noktada Büyükşehir olarak tamamen sistemi başarılı bir şekilde yürütüyoruz. Büyükşehir olarak Fen işleri daire başkanlığına aldığımız araçların tanıtımını bugün yaptık. 2012 yılında il başkanlığını devrederken pankartta 2014 yerelde 2015 genelde CHP iktidarı yazmıştık. Yerel de bu iktidarı gördük. Halkımıza teşekkür ediyoruz. Genel iktidar özlemimiz var. Önümüzde beş ay sonra genel seçimler var. Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı vardır. Yerel yönetimler ve Tekirdağ halkı bu görevi yerine getirmiştir. 2015 genel seçimlerinde Tekirdağ halkı CHP’nin iktidar özlemini gidererek en az dört milletvekili çıkararak bu başarısını kanıtlayacaktır. Bize verdiğiniz oyları helal ettireceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.”ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet Kılavuz