Doktorlardan müzik şöleni

Tekirdağ Tabip Odası'nın düzenlediği '70'lerde Türkçe Pop' konseri, Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde gerçekleştirildi.

GÜNDEM 23.01.2015 15:51:00 0
Doktorlardan müzik şöleni

ŞİDDET EYLEMLERİNİN SON BULMASINI İSTİYORUZ

Konser programı Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Yücel Ayaz’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı. Oda Başkanı Ayaz konuşmasında, “Moral ve motivasyonumuzu yükseltmek için etkinlik düşünürken bir meslektaşımıza Çorlu Devlet Hastanesi’nde saldırı oldu. Bundan dolayı çok üzgünüz. Şiddet eylemlerinin son bulmasını diliyoruz. Bu güzel gecede bizimle olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum.’’ dedi.

DOKTORLAR KONSER VERDİ

Sunuculuğunu Dr. Haluk Mekik’in yaptığı ve Dr. Ercan Erel’in de baterisiyle destek verdiği gecede sahneyi paylaşan Grup Pozitif ile Dr. Ömrüm Korkmaz, Dr. Nurcihan Başkent, Dr. Alper Tunga Yazıcı, Dr. Erkan Yamak 70’li yıllara damgasını vuran birbirinden güzel parçaları seslendirdikleri muhteşem sahne performanslarıyla salonu dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattı.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DE KATILDI

Gecenin sonunda Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Yücel Ayaz, şarkıları seslendiren hekimlerin plaketlerini vermek üzere sahneye eşlerini davet ederken bu güzel organizasyonda desteğini esirgemeyen hekim arkadaşlarına güzel bir gece yaşattıkları için teşekkür etti.

Konsere İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe ve çok sayıda hekim, sağlık çalışanı ve vatandaşlar katıldı.

Marmara Haber