Canımın içi birinci oldu

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, bu kez 'Ana yemek' yarışmasında hünerlerini sergiledi. Yarışmada, 'Canımın içi' adlı yemeği yapan ?

GÜNDEM 22.01.2015 18:50:00 0
Canımın içi birinci oldu

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı, bu yılki sosyal etkinliklerine yenisini ekledi. Daha önceki yıllarda öğrenciler arasında düzenlenen Dekoratif Tabak Yarışması ile gündeme gelen Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bu kez öğretmenler mutfağa geçerek hünerlerini sergilemeye başladı.

TATLI YARIŞMASI YAPILMIŞTI

30 Aralık 2014 tarihinde ‘Tatlı yarışması’ düzenleyen Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lesisi, dün de öğretmenler arası ‘Ana yemek’ yarışması düzenledi. 6 öğretmenin boy gösterdiği yarışmada, hazırlanan yemekler, zamanlama, görünüm ve lezzet kriterleri çerçevesinde jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. 30 Aralık tarihinde yapılan tatlı yarışmasının ardından 31 Aralık 2014’te düzenlenmesi planlanan ‘Ana yemek’ yarışması hava muhalefeti nedeniyle ertelendiğini belirtildi.

 

 

ANA YEMEKLER YARIŞTI

Ertelenen ‘Ana yemek’ yarışması Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenleri Taner Erişen, Suat Adıyaman, Okul Müdür Yardımcısı Abdullah Köleli ve Nuray Törnük’ten oluşan jüri tarafından değerlendirildi. Jüri, ‘Ustanın Kebabı’, ‘Canım Ciğerim’, ‘Saklı Cennet’, ‘Mantı’, ‘Soya Soslu Somon’, ‘Canımın İçi’ adlı yemekleri tek tek yiyerek, değerlendirme yaptı.

CANIMIN İÇİ BİRİNCİ OLDU

Öğretmenler arasında düzenlenen yemek yarışmasında, ‘Canımın İçi’ adlı ana yemeği ile Osman Güner 370 puanla birinci seçildi. Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lesesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenleri arasında düzenlenen ‘Ana yemek’ yarışmasında birinci seçilen Canımın İçi adlı yemekle Osman Güner’e kupa hediye edildi.

 

 

TATLI YARIŞMASI’NIN BİRİNCİSİ DE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bu arada daha önce yapılan ‘Tatlı yarışması’nın birincisi olan öğretmenlerden Sibel Yüksel’de ‘Ana yemek’ yarışmasının ardından ödülünü aldı. Kıbrıs Tatlısı ile birinci olan Yüksel’e de birincilik kupası verildi.

Haber / Abdulhamit ALBEZ