Malkara'da Taekwando kuşak sınavı yapıldı

Malkara Belediyespor Taekwondo Kulübü'nün 2015 yılı ilk kuşak sınavı 18 Ocak 2015 Pazar günü saat 13.00'de Malkara 14 Kasım Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

SPOR 19.01.2015 15:22:00 0
Malkara

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Yapılan kuşak sınavı programına, Malkara Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Türkiye Taekwondo Tekirdağ İl Temsilcisi Ertan Dinç, İpsala Karpuzlu Gençlikspor Kulüp Başkanı Emre Çatkın, Türkiye Taekwondo Federasyonu Hakemi Malkara Belediyespor Taekwondo Antrenörü Metin Yıldırım, İpsala Karpuzlu Gençlikspor Kulübü Taekwondo Antrenörü Gizem Çatkın, Malkara Belediyespor Taekwondo Kulübü sporcuları, İpsala Karpuzlu Gençlikspor Kulübü sporcuları, sporcuların aileleri ve basın mensupları katıldı.

 

 

ÖĞRENCİLER TER DÖKTÜ

Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve açılış konuşmasıyla başlayan programda Malkara Belediyespor Taekwondo Kulübü sporcuları ile Malkara Belediyespor Taekwondo Kulübü'nün kardeş kulübü olan İpsala Karpuzlu Gençlikspor Kulübü sporcuları beyazdan sarı, sarıdan mavi ve maviden kırmızı kuşaklara terfi edebilmek için öğrendikleri taekwondo tekniklerini sergilediler. Dayanışma ve disiplinin ön plana çıktığı kuşak sınavı sonunda başarılı olan sporcular bir üst kuşağa geçme hakkı kazandılar. Başarılı olup bir üst kuşağa geçen taekwondoculara kuşaklarını Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert takdim ederek, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

 Marmara Haber