Ak Parti 7 Haziran'da yeniden tek başına iktidar olacak

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Edirne 5. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere Edirne'ye geldi. Bakan Müezzinoğlu, 7 Haziran 2015'te yapılacak genel seçimlerde, AK Parti'nin yine, yeni

GÜNDEM 19.01.2015 14:27:00 0
Ak Parti 7 Haziran

Mimar Sinan Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Edirne 5. Olağan İl Kongresi'ne, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İl Başkanı Rafet Sezen, Merkez İlçe Başkanı Kerem Arda, geçmiş dönem milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

ARACI KENDİ KULLANDI

Bakan Müezzinoğlu, AK Parti Edirne 5. Olağan Kongresi'nin gerçekleştirildiği Mimar Sinan Spor Salonu'na kendi kullandığı otomobille geldi. Müezzinoğlu, bir gazetecinin 'Nereden itibaren geliyorsunuz ve yolculuk nasıl geçti?' sorusuna, “Bahçeşehir’den buraya kadar geldim, araba kullanmayı özlemişim” dedi. Bakan Müezzinoğlu, kendisini karşılayan davulculara da bahşiş vermeyi ihmal etmedi.

MİLLETE İNANDIK MİLLETTE BİZE GÜVENDİ

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, milleti bugün 12 yıldır hayal edemediklerinin ötesindeki bir noktaya taşıdıklarını belirterek, "Biz taşıdık, AK Parti taşıdı, AK Parti’nin vizyonu taşıdı, AK Parti’nin kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan taşıdı. İnşallah o yeni hedeflere, 2023’e yine başta kurucu liderimiz, cumhurun başkanı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında 2023’e bu ülkeyi taşıyacağız. Çünkü bizim millete borcumuz var. Çünkü biz bu millete hayallerinin öncülüğünü, hedeflerinin öncülüğünü, beklentilerinin öncülüğünü, hak ettiklerinin öncülüğünü yapacağız diye söz verdik. Tarihi geçmişin de getirdiği bir medeniyet anlayışını, tarihi geçmişin getirdiği zenginlikleri taşıyacağımızın sözünü verdik, milletimiz de bize inandı, milletimiz de bize güvendi ve o inancını her geçen gün arttırarak devam ettiriyor" dedi.

AK PARTİ YENİDEN TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK

Kongrelerle birlikte toplumun her kesimini kucaklamayı hedeflediklerini dile getiren Müezzinoğlu, "İnşallah toplumumuzu bu kongrelerden sonra daha da kucaklayarak, bağlılığımızı bu milletin her kesimine daha samimi daha candan daha yürekten açarak inşallah çok daha güçlü günlere birlikte yürüyeceğiz. Evet o gün Cumhurbaşkanımız, o gün genel başkanımız, ikinci bir paragraf daha açtı. O paragrafta dedi ki, ‘Ey kamuoyu, biz bu partiyi kurarken milletimize inandık, kendimize güvendik. Bu partiyi sermayeye güvenerek kurmadık. Güç odaklarına güvenerek kurmadık. Medyaya güvenerek kurmadık.’ O gün olsaydı bu cümleyi de söylerdi ‘Pensilvaya’ya güvenerek kurmadık. Kendimize inanarak, milletimizi güvenerek kurduk’ dedi. Yine hiçbir zaman unutmayacağımız üçüncü önemli cümle, o şudur; ‘Ey kamuoyu, ey Türk milleti, ey dünya, Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.’ İnşallah bundan sonraki süreçte, 7 Haziran’da AK Parti yine, yeniden tek başına iktidar olacak" diye konuştu.

İha