Engelli gencin Başbakan'dan isteği

Partisinin il kongresine katılmak için Tekirdağ'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu karşılayan engelli genç, evlenmek istediğini söyledi.

GÜNDEM 18.01.2015 15:27:00 0
Engelli gencin Başbakan

Tekirdağ’da gerçekleştirilen 5. Olağan İl Kongresi nedeniyle Başbakan Ahmet Davutoğlu, karayolu ile Tekirdağ’a geldi. Hava yolu ile geleceği açıklanan Davutoğlu’nun bölgedeki sis nedeniyle hava yolu programı iptal oldu.

Saat 11.30 sıralarında Atatürk Spor Salonu’na gelen Davutoğlu’nu, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi, Ziyaaddin Akbulut, Tekirdağ AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ile protokol üyeleri karşıladı. Annesiyle birlikte engelli Özgür Yaman da Davutoğlu’nu karşılayanlar arasında yer aldı. Yaman’a özel ilgi gösteren Başbakan Davutoğlu, spor salonuna Yaman’la birlikte yürüyerek girdi. Bu sırada engelli Yaman, kendisinden isteğini soran Davutoğlu’na evlenmek istediğini iletti. Özgür Yaman’ın bu sözleri kısa süreli görüşmelere neden oldu. Bir süre daha gençle sohbet eden Ahmet Davutoğlu, daha sonra ise yerine geçti.