Trafik sinyalizasyon sistemi yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, yılbaşından itibaren il genelinde devraldığı trafik sinyalizasyonlarını modernize ediyor

GÜNDEM 15.01.2015 16:36:00 0
Trafik sinyalizasyon sistemi yenileniyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı il genelindeki tüm sinyalizasyon lambalarını modernleştirme çalışmaları başlattı.

ÇERKEZKÖY’DE SİNYALİZASYON LAMBALARI DEĞİŞTİRİLMEYE BAŞLANDI

Tekirdağ Ulaşım Daire Başkanlığı, 2015 Ocak Ayı itibariyle devraldığı il genelinde kavşak ve yollarda bulunan trafik sinyalizasyon lambalarını değiştirme çalışmalarına başladı.Yeni ve modern bir görünüm arz eden yeni sinyalizasyon lambalarının takma işlemleri önceki gün başladı. Bu kapsamda, Çerkezköy’de trafik sinyalizasyon lambaları yenilenmeye başlandı. Çerkezköy’deki yenileme çalışmaları ise Cumhuriyet Meydanı’ndan başladı.

 

 

TRAFİK SİNYALİZASYON İŞARETLERİNİ YILBAŞINDAN DEVR ALDIK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaştım Daire Başkanı M.Zeki Gürcün yürütülen modernizasyon çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Gürcün şunları kaydetti: “Ulaşım Daire Başkanlığı olarak Tekirdağ il genelindeki kavşak ve caddelerde bulunan ‘Trafik sinyalizasyon işaretleri’ni de devraldık. Artık bunların bakım ve yenilenmesini biz yapacağız. İl genelindeki sinyalizasyon işaretlerinin yenileme çalışmaları başlatıldı. Yeni sinyalizasyon işaretleri hem daha modern bir yapıya sahip hem de daha kuvvetli ışık vermekte. Özellikle şunu belirtmek istiyorum.  Trafik sinyalizasyon işaret lambalarında meydana gelebilecek arızaların vatandaşlarımızın anında 153’e bildirsinler.”

YENİ SİNYALİZASYON LAMBALARININ TAKILMASI MEMNUNİYET VERDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın  il genelinde olduğu gibi Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’ndaki trafik sinyalizasyon lambalarının modernize çalışmaları başta sürücüler olmak üzere vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Özellikle sürücüler eski sinyalizasyon ışıklarının zayıf olması nedeniyle yetersiz olduğunu ancak yeni takılan lambaların hem görüntü hem de ışık bakımında çok kuvvetli olması dolayısıyla herkes tarafından fark edildiğini belirterek, memnuniyetlerini dile getirdi. Çerkezköylüler, “Ulaşım Daire Başkanlığı’nın bu yöndeki çalışması memnuniyet verici. Trafik ışıkları daha modern bir görünüme kavuştu ve daha sağlıklı çalışacak.  Ulaşım Daire Başkanı M. Zeki Gürcün ve yetkililere çalışmaları nedeniyle teşekkür ederiz.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN