Saray'lı liselilerden krosta iki birincilik

Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kros'ta 2 birincilik aldı.

SPOR 14.01.2015 16:28:00 0
Saray

Tekirdağ İl Merkezinde Okullar arası düzenlenen İl Kros Şampiyonası’nda Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler ve Genç Kızlar olmak üzere iki birincilik kazandı. Müsabakalardan iki birincilik alarak Saray’a dönen Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcuları coşkuyla karşılandı.

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

Şampiyon Sporcular  Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı  öğretmenleriyle birlikte ziyaret etti. Başkan Nazmi Çoban Tekirdağ İl genelinde okullar arası yapılan kros müsabakalarında Saray’ın iki birincilik almasından çok mutlu olduğunu belirtti. Başkan Çoban, “Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz’in sporcularının ilimiz genelinde okullar arası yapılan kros müsabakalarında iki birincilik alması bizleri, gururlandırdı ve çok mutlu etti.Bu başarılı sporcularımızın başarılarının devamını diliyor ve spora ve sporcularımıza desteklerimizi sürdüreceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum.”dedi.

SPORCULAR BAŞARILARININ DEVAM EDECEĞİ SÖZÜNÜ VERDİ

Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın konuşmasının arsından il birincisi olan sporcularda yaptıkları konuşmalarında, “Bizlere devamlı destek olan ve ilçemizde sporun daha iyi yerlere gelmesi için gençlere imkanlar yaratmaya çalışan Belediye Başkanımız’a bizlerde başarılarımızın devam edeceği sözünü veriyor, bizlere verilen desteklere de çok teşekkür ediyoruz.”karşılığını verdi.

Haber/Seyit SÜREN